Předchozí
1 z 11
Další

RUKU NA TO. Adrian Guľa po příchodu do plzeňské Viktorie s generálním manažerem klubu Adolfem Šádkem a tehdejší prezidentem Tomášem Paclíkem. Klubové vedení si od příchodu slovenského kouče hodně slibovalo.

Zdroj: fcv/Martin Skála

VÍTĚZNÁ PREMIÉRA. První ligový zápas vedl Adrian Guľa loni 16. února v Opavě, kde sám předtím působil jako hráč. S plzeňskou Viktorií tam vyhrál 3:0. Doma pak porazil i Příbram 4:0 a diváci se těšili z ofenzivního fotbalu i spousty branek.

Zdroj: fcv

PRVNÍ ZÁDRHEL. Viktoriáni pod vedením nového kouče dál vyhrávali a stíhali vedoucí Slavii, až pak uhráli na jejím hřišti bezbrankovou remízu. A když tam v nadstavbě padli 0:1, sešívaní slavili titul. Trenéru Guľovi byla vyčítána až příliš opatrnická taktika. I tak ale vládla na konci ligy s druhým místem vcelku spokojenost, v nové sezoně měl přijít útok na příčku nejvyšší.

Zdroj: fcv

ZASE TA OPAVA. Do nového ročníku FORTUNA:LIGY vstoupili viktoriáni domácím vítězstvím s Opavou 3:1. Výhra se ale nerodila vůbec lehce. Slezané totiž na západě Čech vedli, viktoriáni ale následně díky trefám Buchy, Beauguela a Ba Louy skóre otočili. 

Zdroj: fcv

NEŠŤASTNÝ ALKMAAR. Pár dnů na to pak byli plzeňští fotbalisté blízko podzimu v pohárové Evropě. V Alkmaaru při předkole Ligy mistrů vedli po brance Davida Limberského. Jenže v závěru ´udělal´ brankář Hruška penaltu, domácí srovnali a v prodloužení přidal Alkmaar další dva góly a nakonec postoupil on…

Zdroj: fcv

DEBAKL V LIBERCI. Po návratu z Nizozemí narazili viktoriáni i ve FORTUNA:LIZE, v Liberci dostali tři góly za čtvrt hodiny a nakonec odjeli s potupnou porážkou 1:4. Těžká sprcha…

Zdroj: fcv

JEDINKRÁT V EVROPĚ DOMA. V kvalifikaci Evropské ligy pak porazili viktoriáni doma dánský SønderjyskE 3:0. I když se hrálo bez diváků, domácí prostředí k postupu do dalšího kola pomohlo.

Zdroj: fcv

ŠOK V IZRAELI. Zato venku už to viktoriánům drhlo, pod porážkou 0:1 v Beer Ševě a vyřazením z evropských pohárů byl podepsaný opět chybující brankář Aleš Hruška.

Zdroj: fcv

OBRAT V JABLONCI. Když pak neudrželi v Jablonci poločasové vedení 0:2, kde trenér Guľa také působil jako hráč, a prohráli 2:3, poprvé se začalo mluvit o jeho odvolání. To ještě slovenský kouč situaci ustál domácí demolicí Teplic (7:0). Jenže do konce roku 2020 přišly ještě porážky na Slovácku (0:4) a s pražskou Slavií (0:1).

Zdroj: fcv

NEŠŤASTNÁ PŘÍBRAM. I tak Adrian Guľa zůstal na lavičce Viktorie Plzeň, ale jeho působení na západě Čech orámovaly dvě remízy s Příbramí – 0:0 v lednu venku a v sobotu 3:3 doma. To už neustál.

Zdroj: fcv

POSLEDNÍ RADOST. Nejpovedenějším momentem z působení trenéra Adriana Guľy je postup do finále českého poháru MOL Cup. Kouč se radoval po semifinálového výhře s Teplicemi, ale do boje o trofej už povede viktoriány někdo jiný.

Zdroj: fcv