Starorolský tým měl před startem podzimní části pod taktovkou nového kouče Lukáš Kislingera úplně jiné cíle, realita však byla zcela jiná.Naposledy si o víkendu Staroroláci připsali na svůj účet šestou prohru, když nestačili v domácím prostředí na chebský FC, kterému podlehli 2:5. Nejen o tom jsme si s trenérem Lukášem Kislingerem povídali.

Podzimní část je prozatím ve vašem podání zakletá, jak to vidíte vy?
Neřekl bych zakletá, naším hlavním problémem je proměňování brankových příležitostí, což se ukázalo i v posledním zápase s FC Cheb, kde naopak musím vyzdvihnout vysokou efektivitu soupeře.

Tři body po sedmi odehraných zápasech určitě nejsou důvodem k jásání?
Tři body po sedmi zápasech určitě nejsou důvod k jásání, stále nám však zbývá spousta zápasů do konce podzimní části a já pevně věřím, že se vše otočí, protože práce hráčů na tréninkových jednotkách je příkladná, je na nich vidět chuť nepříznivou bilanci zlomit.

Co tedy chybí týmu, na čem musí zapracovat, aby mohl dosáhnout na důležité body?
Musíme zapracovat na proměňování brankových příležitostí, i když si myslím, že velkou roli v tomto hraje psychika hráčů. Dále se chci zaměřit na zlepšení obranné fáze celého družstva, inkasujeme hodně a dle mého názoru i zbytečně.

Jak vnímáte bodové ztráty jako trenér, nepřemýšlel jste o rezignaci?
Bodové ztráty mě samozřejmě mrzí, jdou na moji hlavu, protože jsem za výsledky zodpovědný, takže nemá cenu se na nic vymlouvat. O rezignaci jsem nepřemýšlel, nejsem typ, který se vzdává, a jak jsem řekl na začátku, pevně věřím, že naši nepříznivou bilanci zlomíme, schopnosti a kvalitu na to určitě máme.

Ve vloženém kole okresního přeboru Sedlec (v černém) nestačil na Vojkovice, kterým podlehl 2:3. V následujícím kole pak urval výhru 3:2 na půdě Verušiček.
OKRESNÍ PŘEBOR: Sedlec dohrával ve Verušičkách v devíti, prožil peklo