Ve čtvrtek se bude hrát na Motorletu, kde se představí plzeňská Doubravka. Následující den se bude hrát v Karlových Varech – Dvorech, kde Buldoci přivítají jedenáctku Rokycan, a také na hřišti Malše Roudné a v Českém Krumlově.

V sobotu jsou na programu zápasy v Mariánských Lázních, kde se představí Klatovy, a v Ostrově, kam přijede Sokol Čížová. Kolo pak bude zakončeno v neděli v Sušici a Jankově.

Jak už bylo napsáno, tak karlovarští Buldoci budou hrát už v pátek. „Bylo to o vzájemné dohodě. Je státní svátek, tak proč bychom nehráli už v pátek. Věříme, že si diváci udělají čas a přijdou i v tento netradiční den. Na druhou stranu budou se moci celé velikonoční svátky věnovat rodině,“ shodují se představitelé karlovarského klubu. Trenér Karel Tichota už jen doplnil: „Naším cílem je vyhrát a připsat si důležité tři body,“ řekl před zápasem.

Další hokejová bitva Energie. Tentokrát na ledě Motoru

Z pohledu karlovarských celků se bude druhé utkání v pořadí hrát v Mariánských Lázních. U Ferdinandova pramene se představí v sobotu od 15 hodin tým Klatov. „Viděl jsem zápas Klatov v Karlových Varech a musím uznat, že velice dobře brání. navíc jim docela vycházejí rychlé brejky. My se prostě budeme muset dokázat prosadit a na jít nějaký recept, na tu zahuštěnou obranu. Pro nás je to důležité utkání a cílem jsou tři body, které prostě potřebujeme,“ přidal se k Tichotovi mariánskolázeňský trenér Stanislav Purkart.

Hodně napilno bude mít o víkendu poslední zástupce Karlovarského kraje, ostrovský FK, který přivítá od 17.00 hodin na hřišti U pekárny lídra tabulky Sokol Čížovou. Vedoucí tým skupiny A má ve svém středu exligové hráče, ať už Jirouše či Jandu, kteří táhnou Sokol k vysněnému postupu do České fotbalové ligy, takže fotbalová družina okolo trenéra Ivana Filipa , které patří předposlední příčka, se bude muset před svými fanoušky co otáčet. (jč,sei)