„Výborný to bylo,“ hlásal po utkání s úsměvem spokojený trenér viktoriánů Stanislav Purkart. A nebylo divu. Jeho tým dosáhl na čtvrtou domácí výhru, která se řadila do kategorie důležitých. „Od první minuty jsme tentokrát hráli poctivě, zodpovědně a šli si za svým cílem. Po úvodních deseti opatrnějších minutách jsme si pak začali vytvářet šance a z toho jsme vstřelili dvě branky,“ narážel Purkart na brankové radosti Patrika Kavalíra a Martina Lukáše. I po změně stran tvrdili nejen fotbalovou, ale gólovou muziku kapelníci z Mariánek.

„I ve druhém poločase jsme chtěli zůstat u naší hry, což se povedlo, když jsme přidali další dvě branky,“ pochvaloval si Purkart. Závěr duelu se již nesl ve vyrovnaném duchu. „Do 60. minuty jsme soupeře k ničemu nepustili, ale poté jsme polevili a zápas byl vyrovnanější. I přesto si myslím, že to byla spravedlivá výhra,“ dodal trenér.

FC Viktoria Mariánské Lázně – FK Slavoj Český Krumlov 4:0 (2:0)Branky: 30. Kavalír Patrik, 40. Lukáš Martin, 47. Kabelák Tomáš, 63. Holub Petr. Rozhodčí: Duchoň. ŽK: 3:2. Diváci: 100.
M. Lázně: Šmejkal (82. Jacko-Lysák) – Lukáš (84. Forman), Denk, Drahorád, Kafka – Kabelák, Kravar (84. Dubský), Kavalír (77. Šilhán), Sadílek, Lattisch (73. Maule) – Holub. Trenér: Stanislav Purkart.