Vysokou výhru, která byla dvouciferná a čítala deset branek, bral před svými fanoušky lídr tabulky Drmoul, který se zhostil role favorita v duelu s Novým Kostelem na výbornou. Nejpilnějším střelcem v trikotu vítěze byl střelecky naladěný kanonýr Tomáš Kafka, který se čtyřikrát radoval ze vstřelené branky a v tabulce střelců si 42 zásahy udržel třetí příčku. Navíc Drmoul dosáhl v soutěži na malé jubileum, kterým byla pětadvacátá výhra. 

Ve šlágru kola, který se odehrál na půdě Hrozňatova, kam dorazil Vojtanov, padlo devět branek. Nakonec se z šestibrankové výhry radovali hosté, za které obstaral tři góly Miroslav Šustek. V dresu Hrozňatova pak vstřelil dvě z celkových tří branek kanonýr Jiří Kaššai, který s 55 vstřelenými kousky vévodí tabulce kanonýrů.

Gólově zahanbit se nedalo ani áčko Teplé, které se drží na třetí příčce. To si totiž v domácím prostředí pořádně zastřílelo, a tím potěšilo své věrné fanoušky, kteří zhlédli v síti Loko Mariánské Lázně deset branek. Hodně tomu napomohl tým z Mariánek, který dorazil k utkání v deseti hráčích, což Teplá odměnila jedním gólem na jednoho hráče z Mariánských Lázní.

DOBRÁCI se utkali o putovní sochu sv. Floriána.
Svatý Florián zůstal doma

Roli favorita proměnil v jedenadvacátou výhru v soutěži Hazlov, který si udělal o víkendu výjezd na půdu Staré Vody, tedy předposledního týmu okresní tabulky. Tam dosáhl na sedmibrankovou výhru, kterou gólově podpořil až po změně stran, a to šesti přesnými ranami. Prsty v tom měl především kanonýr Martin Jurky, který zařídil šest z celkových sedmi gólů hazlovského výběru a v tabulce střelců si drží za 48 nastřílených branek druhé místo.

Na tři body se tentokrát hodně nadřelo béčko chebského FC, které zamířilo v pozici favorita na stadion Trstěnic, kde na něj čekal duel s tamní rezervou. Hráči FC Cheb si sice vytvořili během prvního dějství dvoubrankový náskok, který však po změně stran dokázali hráči Trstěnic B smazat, a nakonec se lámal pověstný fotbalový chléb až v nastaveném čase, kdy se do statistik zapsal Jiří Vondrášek z chebského FC, který tak zařídil svému týmu vydřenou povinnou výhru v poměru 4:3.

Cenný skalp urvala na svém hřišti rezerva Teplé, která přivítala složený tým Aše a Krásné. V tomto souboji padaly branky až po změně stran, když Teplá B vstřelila dvě branky a hosté dokázali v závěru vstřelit kontaktní branku, ale na víc jim již nezbyl čas.

Domácí prostředí přetavily v tříbodový zisk Tři Sekery, kterým se tentokrát postavila do cesty Juvena Křižovatka, která musela skousnout čtyřbrankový příděl. Již šestadvacátou prohru si připsala na konto Velká Hleďsebe, tedy poslední tým okresní tabulky.

Tentokrát na svém pažitu přivítala Luby a musela přihlížet sedmibrankovému vítězství hostů, za které se dvakrát radovali ze vstřelené branky Martin Sláma a Ronald Trněj.

Po 29. kole vévodí tabulce drmoulský Sokol, který má na první příčce k dobru šestibodový náskok před druhým v pořadí Vojtanovem a desetibodový před třetím áčkem Teplé. Pod pomyslnými stupni vítězů, tedy na čtvrté pozici, se drží Hazlov, který ztrácí na třetí místo dva body. Zamíchat pořadím však ještě může i šestý tým tabulky Hrozňatov, tomu chybí na třetí příčku bodů pět. Na druhém konci tabulky se krčí na poslední pozici Velká Hleďsebe a o něco lépe jsou na tom předposlední Stará Voda a šestnáctý Nový Kostel.

Okresní přebor, 29. kolo
Tatran Tři Sekery – Juvena Křižovatka 4:0 (1:0). Branky: 35. Dimitrenko Dmitrij, 48. Synek Ondřej, 59. Kroft Dominik, 84. Synek Ondřej.
Sokol Teplá B – TJ Jiskra Aš,Krásná 2:1 (0:0). Branky: 46. Novák David, 82. Peřina Rudolf – 86. Šeffl Josef.
TJ Trstěnice B – FC Cheb B 3:4 (0:2). Branky: 49. Pavlík Michal, 75. Pavlík Michal (PK), 82. Pavlík Michal – 40. Eschler František, 45. Kamenický Miroslav, 57. Eschler František, 91. Vondrášek Jiří.
TJ Hrozňatov – FC Vojtanov 3:6 (1:3). Branky: 5. Synčák Jiří, 66. Kaššai Jiří, 79. Kaššai Jiří – 26. Šustek Miroslav, 40. Šustek Miroslav, 43. Šustek Miroslav (PK), 49. Daniel Lukáš, 75. Daniel Lukáš, 88. vlastní.
TJ Sokol Teplá A – TJ Loko Mar.Lázně 10:1 (7:0). Branky: 4. Helembai Filip, 23. Helembai Filip, 30. Semančík Vlastimil, 32. Pavlík Lukáš, 33. Vopička František, 42. Kozic Richard, 44. Fišer Radek, 77. Fišer Radek, 80. Semančík Vlastimil, 88. Pavlík Lukáš – 54. Gemov Jan.
Sokol Vel. Hleďsebe – TJ Luby 0:7 (0:4). Branky: 6. vlastní, 21. Mojžíš Jan, 25. Sláma Martin, 37. Tměj Ronald, 58. Tměj Ronald, 70. Mojžíš Jan, 80. Sláma Martin.
TJ FAAL Studánka – FK Hvězda Cheb B 4:2 (1:2). Branky: 30. Repčík František, 58. Habrman Simon, 88. Kovařík Patrik, 89. Habrman Simon – 34. Klepáček Jakub, 39. Motyčák Pavel.
Sokol Drmoul – TJ Jiskra N. Kostel 10:1 (6:0). Branky: 2. Kotous Vlastimil, 6. Kafka Tomáš, 21. Kafka Tomáš, 22. Elias Nebiyu, 27. Kafka Tomáš, 40. Kafka Tomáš, 52. Kotous Vlastimil, 74. Kulyk Iurii, 80. Kotous Vlastimil, 81. Kulyk Iurii – 60. Temňák Petr.