Jako voda utekla jarní část fotbalových soutěží. Tento víkend čeká na fotbalové příznivce poslední kolo soutěží – české fotbalové ligy, divize, krajského přeboru a 1. A a 1. B třídy.
Hráči Unionu Cheb zakončí svoji pouť v české fotbalové lizezápasem na hřišti Jablonce B v sobotu 16. června.

Trstěničtí, kteří sestupují do krajského přeboru, odehráli své poslední divizní střetnutí ve středu 13. června, když prohrály v Králově Dvoře 0:7. Na utkání však odjelo jen béčko trstěnického celku.

V krajském přeboru se v sobotu 16. června od 10 hodin střetnou FC Cheb a Hazlova . Od 15 hodin je na pořadu derby souboj sestupujících týmů – Drmoulu a Skalné. Od 17 hodin se hraje další derby utkání, tentokrát mezi Aší a Františkovými Lázněmi, druhým nejúspěšnějším celkem našeho regionu v krajském přeboru.

Také 1. A a 1. B třída mají na pořadu své poslední duely.
V 1. B třídě se utká v neděli 17. června od 14 hodin Hroznatov s Dolním Žandovem, ve stejný čas změří síly Kraslice s Lipovou a Mariánské Lázně s Lomnicí.
V 1. B třídě se utkají v sobotu 15. června od 10.30 hodin Kynšperk s Plesnou, Dalovice s Vojtanovem a Jáchymov s Hazlovem B.
Jisté je, že krajský přebor bude v příštím ročníku ochuzen o dvě mužstva chebského regionu – Skalnou a Drmoul. O další sestupová místa se bude o víkendu bojovat.