V hezkém, slunečném sobotním odpoledni se mužstvo Tatranu Tři Sekery utkalo v rámci střetnutí okresního fotbalového přeboru s hráči Sokola Stará Voda.
Hned po rozehrání nastřelil Míša Štěpánek tyč domácí branky a z následného rohu skončila bomba Stolce na břevně.

Sokol Stará Voda     0

Tatran Tři Sekery     7

po poločase 0:2

To ale bylo na třicet minut všechno. Domácí hráči přistupovali rychle k hostujícím borcům, a když k tomu připočteme tvrdý a nerovný povrch, nemohli se hosté prosadit s kombinační hrou. Až ve 36. minutě zahrával zleva Pavlíček trestný kop, míč přeletěl až na pravou stranu, kde ho akrobaticky zpracoval Labai a jeho přihrávku uklidil Valentyn Nechaev do prázdné branky. Za čtyři minuty po zmatku ve středu hřiště se míč dostal k Labaiovi, který obešel i gólmana domácích a zvýšil na 2:0.

Do druhého poločasu nastoupil místo Vlčka Sejkora. Po změně stran už na hřišti dominovalo jen jedno mužstvo, domácí odešli fyzicky, hráči Tatranu si přivykli na terén a bylo jen otázkou, kolik branek ještě vstřelí. Ve 47. minutě zpracoval dlouhý výkop Šilhana domácí stoper nešťastně pro Míšu Štěpánka a ten s přehledem zvýšil na 3:0. V 58. minutě nádherně uvolnil Labaie Jirka Štěpánek a bylo to 4:0.

Minutu nato se odehrála další hezká akce po ose Klofanda, Labai, Molnár. Poslední jmenovaný zatáhl k rohovému praporku, krásně se zbavil dotírajícího beka, nacentroval do vápna, ale brankář domácích vyrazil na roh. V 60. minutě nahradil Labaie Novák a o tři minuty později Cherednichenko Nechaeva. 65. minuta přinesla další hezkou kombinaci, Molnár přihrál Jirkovi Štěpánkovi, ten krásně našel bráchu Michala a ten nadvakrát prostřelil brankáře – 5:0. Patnáct minut před koncem dostal na pravou stranu centr Klofanda, zatáhl až k brankové lajně a z nemožného úhlu prostřelil brankáře domácích – 6:0. Dvě minuty nato po dobře rozehraném trestném kopu Sejkorou dovršil vítězství Oleksandr Cherednichenko. Tímto gólem se s týmem rozloučil.

Na posledních deset minut si ještě šel zahrát novopečený otec Tomáš Jirman, který vystřídal Pavlíčka. Diváci viděli ještě několik pěkných akcí, ale stav se již nezměnil.
S přehledem řídil rozhodčí Topinka st.

Sestava Tří Seker: Šilhan, Klofanda, Vlček, Zugárek(C), Molnár, Stolec, Pavlíček, J. Štěpánek, M. Štěpánek, Labai, Nechaev. Náhradník – Jirman, Sejkora, Cherednichenko, Novák.
Celkové hodnocení: zasloužený zisk bodů po bojovném výkonu mužstva, hráči dodrželi stanovenou taktiku a pochvalu si tentokráte zaslouží celé mužstvo.

(pji)