V Novém Fojtově totiž založil novou tradici, kdy byl na programu nultý ročník turnaje o putovní pohár Covid-19 v trojboji. Nultý ročník přivítal pět dvojic, které si to postupně rozdaly ve stolním tenise, minigolfu a tenisu.

Vše odstartovalo v 10 hodin, kdy byl na programu minigolf, poté následoval stolní tenis, při kterém se dvojice střetly systémem každý s každým, to platilo i pro utkání v tenise.

Během trojboje si dvojičky nedarovaly žádný úder či míček a nakonec se premiérovými vítězi a držiteli putovního poháru Covid-19 stali Antonín Mandous a Martin Myslivec, tedy dvojice, která právě přišla s nápadem uskutečnit premiérový trojboj. Druhé místo pak obsadili Martin Holý starší společně s Janem Rejchou, které doplnila na stupních vítězů na třetím místě dvojice ve složení Tomáš Holý a Jan Ulman. O čtvrté a páté místo se pak podělily v Novém Fojtově dvojice Jan Vašek, Karel Jílek a Jakub Rutrle, Jakub Valvoda.

Královské Poříčí má před sebou další velkou výzvu. Po předčasně ukončené sezoně může v té nové, pokud se rozjede, prokázat skvělé výsledky z uplynulé sezony, které mu vynesly první příčku.
Pro nás je to teď o to větší výzva, míní trenér Poříčí Štěpán Dubaj