Vedoucí Ostrov zamíří na půdu druhých Mariánských Lázní, kde se popere o velmi důležité body. Mariánské Lázně mají na vedoucí pozici pouze tříbodové manko, a pokud by Ostrov klopýtl, bodově by se na něho dotáhly.

Zajímavý souboj bude nachystán i na půdě čtvrtých Františkových Lázní, kde se v rámci derby představí dorostenci chebského FC, kterému patří v tabulce třetí pozice. Na klopýtnutí Františkových Lázní bude vyčkávat pátý Kynšperk, který bude hostit na svém pažitu poslední celek tabulky Teplou. Předposlední Toužim pak čeká výjezd na horkou půdu chodovského Spartaku.

Fotbalově žhavo bude i na stadionu v Nejdku, kde se místnímu výběru postaví do cesty šestý Horní Slavkov. V poklidném tempu se pak ponese souboj Aše, která přivítá na svém hřišti karlovarskou Lokomotivu.

Krajský přebor dorostu

Chodov – Toužim (sobota, 10.00), Kynšperk – Teplá (sobota, 11.00), Františkovy Lázně – FC Cheb (neděle, 10.00), Aš – Lokomotiva Karlovy Vary (neděle, 10.00, hřiště Střelnice), Nejdek – Horní Slavkov (neděle, 12.00), Mariánské Lázně – Ostrov (neděle, 15.00)