Turnajový den byl odstartován na nově zrekonstruovaném stadionu účastníka krajského přeboru v 10.30 hodin, kdy bylo na programu slavnostní zahájení.

Pak už se rozhořely fotbalové boje naplno, turnaje se zúčastnily týmy Pily, Merklína, Citic, Výběr Tomáše Kalána a Hroznětín. Hrálo se systémem jednou každý s každým, s hrací dobou dvakrát patnáct minut.

Nejlépe se s nástrahami turnaje poprala hroznětínská Olympie, která dosáhla ve čtyřech duelech na tři výhry a jednu porážku, čímž dosáhla na devět bodů a to jí zaručilo triumf na jejím turnaji. Zapeklitá situace byla při určení druhého a třetího týmu, když jak Výběr Tomáše Kalána, tak i Citice měly na kontě šest bodů za dvě výhry a dvě porážky. I konečné skóre měly oba týmy nachlup stejné, nakonec druhé místo obsadil několikanásobný vítěz, Výběr Tomáše Kalána, a Citice jej doplnily na třetím místě. Čtvrtá příčka připadla Merklínu a poslední, pátá Pile. V rámci slavnostního vyhlášení byl odměněn nejlepší brankář turnaje Jiří Rams z Hroznětína. Nejlepším střelcem turnaje se stal Marek Vít z Výběru Tomáše Kalána a nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen citický Marek Stöckner.

Na víkendových závodech se také představí Martin Gössl z pořádajícího klubu TJ Agro Cheb.
Nebanice pohltí Český pohár

Po skončení turnaje následovala ve fotbalovém areálu Hroznětína zábava, o kterou se postarala hudební skupina Alabalabamba, a definitivní tečku udělal za turnajem tradiční předpůlnoční ohňostroj.

Rabbit Cup 2020

Výsledkový servis:

TJ Olympie Hroznětín – Výběr Tomáše Kalána 1:0, FK Merklín 0:3, TJ Sokol Citice 1:0, TJ Baník Pila 1:0; Výběr Tomáše Kalána – FK Merklín 2:0, TJ Sokol Citice 1:2, TJ Baník Pila 2:0; TJ Sokol Citice – FK Merklín 0:1, TJ Baník Pila 3:0; FK Merklín – TJ Baník Pila 0:1.

Konečné pořadí Rabbit Cupu 2020: 1. Olympie Hroznětín, 2. Výběr Tomáše Kalána, 3. TJ Sokol Citice, 4. FK Merklín, 5. TJ Baník Pila.