„Užil jsem si to moc,“ hlásil po utkání s úsměvem Jakub Zeronik, který si v dresu Příbrami připsal během podzimní části deset ligových startů, ve kterých vstřelil jednu branku.

„S většinou kluků jsem v Ostrově asi tak v pěti letech začínal s fotbalem, takže jsem moc rád, že jsem si s nimi po dlouhé době mohl zase zahrát,“ kvitoval, že si opět mohl zahrát se starou partou, se kterou prakticky odšpuntoval svou fotbalovou kariéru.

Ostrov udělal vítěznou tečku, porazil mladíky Slavie, slavil výhru 5:2.Ostrov udělal vítěznou tečku, porazil mladíky Slavie, slavil výhru 5:2.Zdroj: Daniel SeifertNavíc se postavil jedenadvacetiletý forvard v bratrovražedném souboji svému mladšímu bratru Filipovi, který hájil barvy karlovarské Slavie. „Trošku jsme se doma hecovali, ale užili jsme si to oba dva,“ smál se zkušenější Jakub.

Ten navíc během duelu slavil hned tři vstřelené branky. „Za hattrick jsem rád a něco mě to určitě stát bude, uvidím, kolik mi kluci řeknou,“ přemítal závěrem nad příspěvkem, který bude muset složit do týmové kasy.