Ve druhém pokračování Turnaje KKFS si udržela neporazitelnost hned pětice týmů, které dosáhly na druhou výhru v řadě za sebou, jmenovitě Ostrov, rezerva karlovarské Slavie, Citice, Loket a také Dolní Žandov. Jediné utkání se nehrálo, duel Nejdku s Baníkem Sokolov U19 byl přeložen z důvodu neregulérní hrací plochy.

SKUPINA A

Áčková skupina měla na programu divizní derby, které nakonec přetavil v triumf Ostrova útočník Martin Psohlavec, který tak poslal soupeře z Mariánských Lázní domů s prázdnou. Ostrov prozatím nastřílel v turnaji tři branky, které všechny obstaral právě Martin Psohlavec. Stoprocentní bilanci si udržela i rezerva karlovarské Slavie, která si tentokrát vyšlápla na divizní chebskou Hvězdu, když rozhodující trefu zaznamenal novic v trikotu sešívaných, záložník Jiří Prágr.

Skupina A, 2. kolo

Slavia Karlovy Vary B – Hvězda Cheb 2:1 (1:1). Branky: Boubacar Diarra Ibrahim, Prágr Jiří – Klepáček Jakub.

Ostrov – Mariánské Lázně 1:0 (1:0). Branka: Psohlavec Martin.

Během utkání o na hrací ploše hned několikrát řádně zajiskřilo, když si oba týmy nedarovaly ani centimetr zeleného pažitu.
Březová si vyšlápla v přípravě na Chomutov, nastřílela mu tři góly

SKUPINA B

Premiérovou výhru v turnaji si připsal v béčkové skupině na účet Vintířov, který řádně profitoval z gólového apetitu Romana Prokopa, jenž obstaral v souboji se Sokolovem U19 tři z celkových pěti branek Vintířova. Druhou prohru si připsala na konto Lomnice, která tentokrát nestačila na výběr Františkových Lázní, ten si připsal v prvním turnajovém vystoupení na účet čtyřbrankovou výhru.

Skupina B, 2. kolo:

Sokolov U19 – Vintířov 0:5 (0:2). Branky: Prokop Roman 3, Motl Martin, Švandrlík Jakub.

Lomnice – Františkovy Lázně 2:4 (0:1). Branky: Joza Zbyněk, Janovský Josef – Hibler Lukáš, Hajmacher Tomáš, Dobeš Miroslav, Eisenreich Jindřich.

Nejdek – Sokolov U19 (odloženo na středu 17. června, 18.00).

SKUPINA C

Stoprocentní bilanci si v céčkové skupině drží Citice, které se podruhé představily na svém stadionu, a opět to byl v jejich podání tříbodový zisk, když porazily jednobrankovým rozdílem dorostenecký výběr karlovarské Slavie U19. První výhru v turnaji pak braly Žlutice, které přichystaly na svém stadionu pod Vladařem Chyši v prvním jejím turnajovém vystoupení pětibrankový příděl.

Skupina C, 2. kolo:

Žlutice – Chyše 5:2 (1:1). Branky: Čech Adrian 2, Černý Václav 2, Křížek Jakub – Laurich Erik, Michel Daniel

Citice – Slavia Karlovy Vary U19 2:1 (1:0). Branky: Bufka Jan, Dědič Marek – Mašata Jan (PK).

Třetí závod sezony Běhej lesy zamíří na západ Čech, přesněji do Slavkovského lesa.
SOUTĚŽ: Běhej lesy: Mákni si i ty ve Slavkovském lese

SKUPINA D

V déčkové skupině si odbyli neúspěšnou premiéru v turnaji dorostenci v barvách mariánskolázeňské Viktorie, když si dojeli do Ostrova pro pořádný nášup. Od tamní rezervy vyfasovali na cestu zpět půl tuctu branek. Naopak stoprocentní je po druhém kole loketský FK, který i napodruhé potěšil své fanoušky na stadionu pod loketským hradem. Tentokrát porazil březovskou rezervu rozdílem dvou branek, a to i přesto, že musel dohánět po prvním poločase jednobrankové manko.

Skupina D, 2. kolo:

Ostrov B – Mariánské Lázně U19 6:2 (3:1). Branky: Filip Tomáň 2, Vrba Jakub, Váňa Tomáš, Slavík Lukáš, Karbula Jan – Kepl Karel, Holeček Jan.

Loket – Březová B 3:1 (0:1). Branky: Čáp Ladislav, Faber Robert, Kolesnáč Marián – Rakaš Zdeněk.

SKUPINA E

V éčkové skupině musel skousnout druhou prohru v řadě za sebou Nový Kostel, který nestačil na Plesnou. Ta si tak odbyla v turnaji úspěšnou premiéru a bylo z toho čtyřbrankové vítězství. V souboji o první příčku v tabulce uspěl na horké půdě rezervy chebské Hvězdy Dolní Žandov, který tak je i nadále stoprocentní.

Skupina E, 2. kolo:

Nový Kostel – Plesná 2:4 (1:4). Branky: Kůrka Miroslav, Temňák Petr – Panuška Václav, Votruba Aleš, Linhart Sebastián, Glazer Radek.

Hvězda Cheb B – Dolní Žandov 1:3 (0:0). Branky: Heřmánek Josef – Bátovský Lukáš 2, Jakubec Michal.