„Na dvanácti unikátních kolážích dochází k propojení historických momentů s těmi novodobými,“ přibližuje kalendář na klubovém webu mluvčí Václav Hanzlík.

Fanoušci si mohou připomenout mistrovské tituly z let 2011, 2013, 2015, 2016 a 2018, historii přestavby Doosan Areny, nejslavnější trenérské tváře klubu nebo týmové fotografie od roku 1911 až do 2020.

„Měsíc září je pak věnován věrným fanouškům Viktorky,“ připomněl Hanzlík.

Dále jsou v něm připomenuty mezistátní zápasy, klubové legendy, slavné góly nebo pohárové bitvy z poslední desetiletky.

Kalendář, který už je v prodeji na klubovém e-shopu za 349 korun, je první předzvěstí oslav 110. výročí, které bude FC Viktoria Plzeň slavit po celý rok 2021.

„Program se snažíme připravovat tak, aby si v něm každý viktorián našel to svoje. Konkrétní události budeme našim fanouškům postupně představovat,“ doplnil mluvčí klubu.

Prozradil pouze, že Viktoria Plzeň představí mimo jiné výroční logo, zavzpomíná na důležité a velké momenty klubové historie, chystá se program pro všechny věkové kategorie.

Psalo se 11. června 1911, když se v restauraci U Forejtů v Sirkově ulici uskutečnila ustavující valná hromada klubu. A právě ty nejpodstatnější okamžiky z historie plzeňské Viktorie jsou zobrazeny v nástěnném kalendáři na rok 2021.

Připomenete si první mistrovský titul i následné tažení Ligou mistrů, ale můžete nahlédnout i hlouběji do historie klubu.

JEDEME NA EURO, jako by ukazoval kouč reprezentace do 21 let Karel Krejčí. Pár dnů před svými 52. narozeninami se dozví po losu ve švýcarském Nyonu jména soupeřů ve skupině.
Krejčí vyhlíží los a věří, že budou na Euru diváci