Zatím předvádí divoké výsledky, podle toho, jak jim utkání sedne. Je to ale silný tým, vyhráli například ve Vrchlabí,“ upozorňuje kouč Baníku Michal Jäger. Ten hodlá se svými svěřenci vybojovat čtvrtou výhru v řadě.

Pro fanoušky mají zástupci sokolovského klubu připravenu jednu dobrou zprávu. Původně měl 40letý David Hruška vypomoct mateřskému Baníku Sokolov pouze v úvodu nové sezony, nakonec zůstane k dispozici až do května. „Dohodli jsme se na spolupráci po celou sezonu,“ potvrdil jednatel Karel Makovec.

Kouč Michal Jäger si může spokojeně mnout ruce. „Je to pro celé mužstvo velký přínos, jeho zkušenosti jsou nenahraditelné,“ říká trenér Baníku.

David Hruška se v Sokolově, také vinou nemoci, zatím pomalu rozjíždí. Dosud odehrál čtyři zápasy, ve kterých si připsal čtyři kanadské body. „Už teď předvádí dobré výkony, ale sám cítí, že to ještě není ono, že potřebuje ještě potrénovat,“ přidává Jäger.

A to se děje. S přístupem Davida Hrušky může být kouč Baníku spokojen. „Trénuje nadoraz. Věříme, že bude hlavním tahounem mužstva,“ přeje si Michal Jäger.

Do boxu: DAVID HRUŠKA. Pětinásobný mistr české extraligy, dvakrát nejlepší střelec extraligy, jednou nejproduktivnější hráč extraligy. Člen klubu hokejových střelců (34. místo). V naší nejvyšší soutěži vstřelil 303 branek.