Domácí Verva šla hned po 82 vteřinách do vedení, když hostující obrana nepohlídala Tomáše Pospíšila – 1:0.

Poté prožili energetici další horké chvilky při svém oslabení, ve 3. minutě totiž putoval na trestnou lavici za hákování Tomáš Šenkeřík. Výborný Bednář v karlovarské svatyni ale zabránil Mahbodovi ve skórování, a energetici mohli dokonce srovnat, když se dostal do brejku Tomáš Mikúš, ale ani on na svého protivníka v brankářské masce nevyzrál.

To však platilo pouze do 14. minuty, kdy se karlovarský útočník dostal před Januse znovu, a tentokrát se svou šancí naložil lépe – 1:1.

A aby toho nebylo málo, v 19. minutě bylo na střídačce Karlových Varů ještě veseleji. Přesilovou hru Energie zužitkoval již po 27 vteřinách pokusem od modré čáry Matěj Stříteský.

Do druhé třetiny tak nastupovali hosté s jednobrankovým náskokem a ve 25. minutě mohli po betonech opět poplácat výborného Bednáře, který likvidoval příležitost Kudly.

Obě mužstva hrála velmi aktivně.

Restaurace U Zlaté kachny v Karlových Varech.
Inspektoři už řeší podnik, který zakázal vstup Číňanům

Ve 29. minutě se prosadil karlovarský Vojtěch Polák, ale jeho branka neplatila pro postavení v brankovišti a ke změně rozhodnutí hlavních arbitrů nevedla ani vyžádaná trenérská výzva. Stav zůstával nadále 1:2. Do 32. minuty.

Poté odstartoval černožlutý obrat domácí Gerhát, který stál na konci kombinace do prázdné branky, a 51 vteřin po něm, po totožné akci, převrátil zápas na stranu Litvínova Trávníček – 3:2.

Energetici se nechtěli smířit s nepříznivým stavem a ještě zvýšili svou aktivitu. Paradoxně ale největší šanci ve zbytku druhé části měl domácí Hanzl, kterému sebral gól před otevřenou klecí svým povedeným brankářským zákrokem karlovarský Tomáš Mikúš.

Ve třetí třetině pokračovala dramatická podívaná. Verva odskočila ve 47. minutě po gólu Hübla na rozdíl dvou branek, ale energetici rychle zápas zremizovali po trefě Kohouta a Černocha.

Poslední slovo měli ale Litvínovští.

V 53. minutě využívá početní výhodu Hübl a konečnou podobu výsledku stanovuje v 56. minutě domácí Kudla. Litvínov – Karlovy Vary 6:4.

Julie Kverková z Karlových Varů se narodila v karlovarské porodnici 17. února 2020.
FOTO: Právě jsme se narodili