Třetí přípravný duel, který energetici odehráli na půdě dalovické Čechie, tedy týmu okresního přeboru mužů, přetavili v premiérovou výhru v rámci fotbalové přípravy, když dosáhli na vítězství 6:4, pod které se dvěma góly podepsal šutér Sebastian Gorčík, který byl hlavním strůjcem výhry Energie.

Skóre duelu otevřel za doprovodu úmorného vedra Tomáš Rachůnek, který tak načal velkou jízdu Energie v prvním poločase. Na branku Dalovic se totiž hrnul jeden útok za druhým, a obzvlášť obranná řada Čechie v čele s gólmanem Hájkem se měla co otáčet.

Druhý gól v utkání si připsal na střelecké konto Sebastian Gorčík a poločasový stav pak stanovil Jakub Flek. Po obrátce stran upravil ukazatel skóre na rozdíl čtyř branek Ondřej Beránek, a s kombinovaným týmem Dalovic to vypadalo bledě. Ale přece jen se Dalovice oklepaly a s tím na pořad přišly i branky. Nejdříve snížil dalovický David Sochor a poté upravil na rozdíl dvou branek jeho spoluhráč Miloslav Stolín. Energie však záhy brankově odpověděla, když se střelecky zaskvěl Sebastian Gorčík.

Pozadu však nezůstala ani Čechie, za kterou se v rychlém sledu gólově prosadili Milan Bubla a Jakub Hlůžek. Tečku za duelem pak udělal s přispěním dalovického gólmana Hájka energetik Adam Křemen.

Ilustrační foto
Chebský Union řádil v Bílině

TJ Čechie Dalovice – HC Energie Karlovy Vary 4:6 (0:3)

Branky: Jakub Hlůžek, Milan Bubla, David Sochor, Miloslav Stolín – Sebastian Gorčík 2, Tomáš Rachůnek, Jakub Flek, Ondřej Beránek, Adam Křemen, Rozhodčí: Petr Talpáš. Diváci: 100.

TJ Čechie Dalovice: Hájek – Michlík, T. Stolín, M. Stolín, Veselský – Pekárek, Schreiber, Sochor, Bubla – Hlůžek, Ondráček (stř. Vančura, Perutík, Daniš, Bohera, Balšan).

HC Energie Karlovy Vary: Šafář – Plutnar, Kohout, Kverka, Křemen – Beránek, Hlava, Gorčík, Gríger – Flek, Rachůnek (stř. Kuchař, Kašpar, Rulík).