Pořadatelem velmi zajímavé akce je Petr Bari, prezident a gólman HC Stars Chodov. „Na turnaji se představí celkem šest týmů. Jmenovitě HC Renegades, HC Karel IV., HC Nejdek, HC Punkers, HC Lázeňáci, za který nastoupí i dívky, které hrají závodně za HC Čerti Ostrov, a vše doplní náš tým HC Stars Chodov,“ odtajnil obsazení ředitel turnaje Petr Bari.

Vše odstartuje na nejdeckém zimáku již v 8.00 hodin, kdy budou na pořadu netradičně dovednostní soutěže. „Hokejisté budou soutěžit hned ve třech disciplínách, a to v přesnosti střelby, sprintu a samostatných nájezdech, takže se určitě bude na co koukat,“ vypočítával Bari. Po dovednostních soutěžích přijde na program samotný turnaj, který se bude hrát systémem jednou každý s každým.

„K vidění bude porce patnácti zápasů. Po odehrání základní části přijde na program souboj o konečné 5. až 6. místo, následovat budou dvě semifinále, poražení si to rozdají o turnajový bronz, vítězové pak o první místo,“ nastínil hokejový program Bari.

Pořadatelé přichystali v rámci slavnostního vyhlášení, které bude následovat po finálovém duelu, hned několik ocenění, která předá hráčům a týmům Karla Maříková v barvách SPD.

„Oceněny budou první tři týmy, nejlepší střelec, brankář a bek. Cenu si však odnese i nejlepší hráč z každého týmu,“ poukazoval ředitel turnaje. Během turnaje bude k dispozici pro příchozí občerstvení, vstup je zdarma.

WSM liga: Kladno - K. Vary.
Vánoční explozi radosti trefil Kurjanov