HC Punkers Chodov - HC Renegades 5:4 (2:1, 2:1, 1:2). V pátek odehráli HC Renegades další zápas proti HC Punkers. První dvě třetiny dominovali Punkeři, ale poslední část hry patřila Renegades, ti dokázali dokonce smazat tříbrankové manko a vyrovnat na 4:4, bohužel minutu před koncem si nechali bodový zisk sebrat.

Branky: Faic 2, Vitner, Wojnar, Lubas - Roth 2, Zeman, Nouzecký

HC Lipani Aš Hellfish team Cheb 5:25 (0:7, 2:7, 3:11).Utkání dopadlo pro domácí Lipany tragicky, když inkasovali v součtu neuvěřitelných 25 branek.

Branky: Svoboda ml. 2, Mäsiar, Vojtko Z. Dus 6, Šigut 6, Neústupný 4, Vrána 3, Kostelecký 2, Podhrázský 2, Turek, Havránek

HC Stars Chodov  - HC Berani Bernov/ Nejdek „B“ 2:7 (1:0, 0:5, 1:2). Berani začali venkovní trip v neoblíbeném Sokolově, kde je čekal velmi houževnatý a kvalitní soupeř HC Stars Chodov. Domácí si v první třetině vedli lépe a po střele Kociána vedli 1:0. Ke konci první části však doplatili na velkou nedisciplinovanost, kterou hned začátkem druhé třetiny hostující Bernov využíval. Ve druhé třetině si Berani vytvořili drtivý náskok, tuto třetinu Bernov vyhrál 5:0 a domácí již nenašli odpověď.

Branky: Kocián, Šejna - Sklenář 4, Hodek 2, Raiser.

HC Tučňáci 2004 Cheb - HC Falcons 5:10 (1:4, 1:3, 3:3). Tučňáci Z Chebu hostili sokolovské Falcons. Hosté také začali utkání o dost lépe a vytvořili si dobrý náskok. Ve druhé třetině ho ještě navýšili, a o vítězi bylo rozhodnuto. V poslední části se dokázali prosadit i domácí, ale prohře už zabránit nedokázali a Falcons odjeli z Chebu se všemi body.

Branky: Moro, Velek, Gamrot, Pastorek, Pražák - Dimo 4, Vaněk ml. 3, Procházka, Kalina J., Vaněk st.

HC Libavské Údolí „B“ - HC Panthers Cheb 5:2 (3:1, 2:0, 0:1). Béčko Libavského Údolí hostilo zatím poslední tým soutěže HC Panthers Cheb. A hned v úvodu zápasu nastřílel Libáč tři branky během tří minut. Pak už se začala hra vyrovnávat a Panteři snížili z nájezdu na 3:1. Druhou třetinu ale opět Libavské Údolí zabralo a upravilo skóre na 5:1. V poslední části už si domácí pouze hlídali výsledek a Panteři odjeli opět bez bodu.

Branky: Churáň M., Churáň J., Sýs P., Caba, Krajčovič - Rybák M. 2.

Akademie KV Arény - HC Libavské Údolí „A“ 4:3 (1:0, 2:1, 1:2). V Karlových Varech hostila Akademie A- tým Libavského Údolí. Hosté po dvou nepovedených zápasech postavili poprvé do branky svého druhého brankáře, ale ani přesto se jim v lázeňském městě nevedlo. I když měl Libáč herní převahu, tak domácí hráli lépe pozičně a všechny nebezpečné situace dokázali vyřešit. Hosté začali dotahovat skóre až v závěru, ale na body už to nestačilo, a tak nováček soutěže slaví druhou výhru.

Branky: Tregler 3, Matoušek - Trepák P. 2, Štoll.