Na jednání, které proběhlo v úterý 26. března, se rozhodlo o konci devíti hráčů, z nichž čtyřem skončilo hostování. Novou smlouvu naopak podepsali obránci Michal Plutnar a Vladimír Eminger.

Klub HC Energie neprodlouží smlouvu se zadáky Vladimírem Sičákem a Maticem Podlipnikem a útočníky Stanislavem Balánem, Petrem Stloukalem a Adamem Lapšanským. Těmto hráčům vyprší smlouvy 30. dubna 2019.

V karlovarském dresu se v sezoně 2019/2020 neobjeví ani Lukáš Forman, Tomáš Havránek (oba Kometa Brno), Jakub Černý (Litvínov) a Roman Vlach (Třinec). Tato čtveřice působila na západě Čech formou hostování.

Naopak i nadále zůstávají energetiky obránci Michal Plutnar a Vladimír Eminger, s oběma se vedení dohodlo na nových smlouvách. Jistota zůstává také v brankovišti, kde jsou podepsáni všichni čtyři maskovaní muži – Filip Novotný, Jan Bednář, Ondřej Kuchař a Jakub Kašpar.

V období konce března a měsíce dubna budou probíhat jednání o doplnění a posílení hráčského kádru pro nadcházející ročník, a to na obranných i útočných postech.

Ilustrační foto.
Sešívaným se postaví do cesty výběr Písku