Tentokrát se hrála pouze čtyři utkání, duel mezi béčkem Libavského Údolí a Akademií Karlovy Vary byl odložen z důvodu marodky hostí na 22. prosinec, problémy se sestavou měli i Pantheři z Chebu, jejich zápas v Bernově tak byl kontumován.

Áčko Libáče deklasovalo chebské Tučňáky

Libavské Údolí „A“ opět řádilo. Po minulém skalpu Falcons si jeho borci vyšlápli i na Tučňáky z Chebu, kteří v Sokolově domácímu celku vůbec nestíhali. Libáč byl jak v útoku, tak v obraně perfektní a nakonec nadělil Tučňákům dvanáct branek, přičemž ani jednou neinkasoval.

Stars si pohlídali utkání s Renegades

V dalším utkání na sokolovském zimním stadionu hostili Renegades chodovské Stars. Zápas byl poměrně vyrovnaný, Stars ale mají v kádru lepší střelce a ti v první třetině dvakrát udeřili. I ve druhé části byla hra vyrovnaná, ale Renegades nedokázali puk dotlačit do chodovské klece. Ve třetí třetině již Stars odskočili na 0:4 a soustředili se více na obranu než na útok. Zápas nakonec zvládli bez obdržené branky a posunuli se na čtvrté místo tabulky.

Hellfish proti Falconům nezaváhal

Zatím suverénní Hellfish přivítal doma tým Falcons a od prvních minut hosty sevřel. Svůj velký tlak na branku dokázali domácí přetavit již v první třetině v pět gólů, když inkasovali pouze jednou. Ve druhé části už domácí zvolnili, ale stále drželi hru ve své moci. Ve třetí třetině dosáhli kýžené desítky.

Lipani zaspali začátek, Pankáči využili situace

Lipani z Aše nastoupili v Chebu proti Pankáčům z Chodova. První třetina byla pro domácí tragická, prohráli ji 0:5. Od druhé části ale Lipani přidali a třetinu nakonec vyhráli 4:3, stále ale ztráceli na soupeře čtyři branky. V poslední části hokejisté Aše dokázali snížit až na rozdíl jednoho gólu, ale poslední slovo měli znovu hosté. Lipani mohou litovat, že nezvládli úvod zápasu, jelikož po zbytek utkání byli lepším týmem.

Výsledky:

Lib. Údolí „A“ Tučňáci Cheb 12:0  Třetiny: 4:0, 3:0, 5:0. Branky: Sacher 3, Petrák 3, Bobčík 2, Trepák P. 2, Hradský, Janů.

Renegades - Stars Chodov 0:5  Třetiny: 0:2, 0:1, 0:2.  Branky: Jurča 2, Kravařík, Kocián, Taschler.

Hellfish Cheb - Falcons 10:2. Třetiny: 5:1, 1:0, 4:1.  Branky: Dus 4, Kostelecký 2, Vrána 2, Podhrázský, Havlíček - Vaněk ml., Kalina J.

Lipani Aš - Punkers 7:9. Třetiny: 0:5, 4:3, 3:1. Branky: Wiesenganger 3, Mleziva 2, Abraham, Mäsiar - Götz 2, Soukup 2, Kysela, Pátek, Javorský, Červenka, Zeman V.

Berani Bernov - Panthers Cheb 5:0. Kontumačně. Hosté se nedostavili k utkání, v tabulce jim tak budou odečteny další tři body.

Lib. Údolí „B“ - Akademie KV. Odloženo z důvodu velké marodky na straně hostů. Zápas se odehraje 22. prosince v Sokolově od 21:45 hodin.