Čtyřzápasová série domácích zápasů pokračuje duelem číslo 2. Hokejisté Karlových Varů dnes od 17.30 přivítají na svém ledě Třinec. Ten má v nohách dvě porážky. „Momentálně se nacházejí dole bez bodu, ale čeká nás nesmírně těžký soupeř. Je to mužstvo, které má na to, aby bylo jednoznačně v horní části tabulky,“ upozorňuje na sílu soupeře karlovarský asistent Tomáš Mariška.

Domácí nasadí opět zbraně, na které chtějí letos spoléhat a které již přinesly první úspěch. „Musíme navázat na náš výkon proti Mladé Boleslavi, kdy jsme hráli výborně z obrany, velmi obětavě, týmově, s podporou vynikajícího gólmana,“ nabádá Tomáš Mariška.

Energetici se na Třinec velmi podrobně připravovali, vedle vlastní bojovnosti budou proti favoritovi vsázet také na domácí prostředí. „Hodně nám tady pomáhá neskutečná podpora našich fanoušků,“ potvrzuje karlovarský asistent.

Utkání s Mladou Boleslaví nedohrál Jakub Flek a Stanislav Balán, problémy po zápase měl i Daniel Krejčí, všichni tři by ale měli být proti třineckým Ocelářům k dispozici. „Všichni hráči naplno trénovali, zapojil se i Vladimír Sičák,“ hlásí před pátečním duelem Tomáš Mariška.

Ilustrační foto
Hokejová Plzeň jde na Spartu už bez Novotného