HC Punkers Chodov - HC Lib. Údolí „A“ 11:4 (5:2, 3:0, 3:2). Punkeři z Chodova hostili trápící se áčko Libavského Údolí. Od prvních minut měli domácí navrch a už v první třetině položili základ k vítězství, v druhé části náskok ještě zvýšili, a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Branky: Kysela 3, Faic 2, Vitner 2, Wojnar, Lubas, Dlouhý, Zeman V. - Sacher 2, Hanek 2.

HC Stars Chodov - HC Tučňáci 2004 Cheb 3:4sn (2:2, 1:0, 0:1). Druhý chodovský tým Stars hostil Tučňáky z Chebu. V první třetině se dostaly oba týmy jednou do vedení, ale nakonec tato část skončila remízou. Ve druhé už byly obrany pozornější a skórovat dokázali pouze Stars. V úvodu poslední třetiny bylo ale srovnáno a další gól v základní hrací době už nepadl. Na řadu tak přišly nájezdy, ve kterých byli úspěšnější hosté, a tak si odvezli důležité dva body.

Branky: Šejna J. 2, Kocián - Móro 2, Fisher, Valečka.

HC Baník Sokolov - Řisuty
Čtvrtá výhra v řadě, Baník doma deklasoval Řisuty

Hellfish team Cheb - HC Renegades 7:8 sn (4:4, 1:3, 2:0). Zápas mezi Hellfish a Renegades měl být jednoznačnou záležitostí pro domácí borce, ale už v první třetině dokázali hosté stále dotahovat až na 4:4. Ve druhé třetině Renegades zápas dokonce otočili na 5:7. Favorizovaní Hellfish ale v poslední části zabrali a nakonec utkání vyrovnali, ale na nájezdy byli lepší hosté, a tak jsou prvním týmem, co připravil vedoucí celek Kynšperského poháru o nějaké body.

Branky: Šigut 2, Turek 2, Podhrázský 2, Kostelecký - Nouzecký 2, Šíma 2, Křeček, Zeman, Roth, Leibl ml.

HC Lipani Aš - HC Berani Bernov/ Nejdek „B“ 2:7 (0:5, 1:1, 1:1). Lipani z Aše hostili silný tým z Bernova a doplatili na špatný vstup do zápasu. Hosté na ně vlítli a během pár minut dokázali pětkrát skórovat. Od druhé třetiny už byla hra vyrovnána jak na branky, tak herně. Lipani mohou litovat špatného začátku, protože druhou a třetí třetinu hráli dobře, ale velký náskok nebyli schopní srovnat.

Branky: Wiesenganger 2 - Sklenář 5, Pichl 2.

HC Libavské Údolí „B“ - HC Falcons 3:5 (0:2, 1:2, 2:1). Béčko Libavského Údolí stále bojuje hlavně s velkou marodkou, i když v zápase s Falcons na tom byl soupeř podobně. V první třetině ale dominovali hosté a dostali se do vedení 0:2. Od druhé třetiny měl Libáč převahu, ale nedokázal se gólově prosadit, zato hosté opět dvakrát udeřili. V poslední části se rozhodlo za stavu 2:4, když Libáč skóroval, ale branka nebyla uznána a vzápětí Falcons zvýšili na konečných 2:5.

Branky: Radoš, Caba, Kejšar - Kalina J. 2, Piták, Souček, Kalina T.

Kabiny fotbalistů zachvátil požár.
Kabiny fotbalistů zachvátil požár, dočkají se modernizace?

HC Panthers Cheb Akademie KV Arény 6:5 sn (1:1, 3:1, 1:3). Panteři z Chebu se konečně bodově prosadili a chtěli na to navázat doma proti Akademii. První třetina skončila smírně 1:1. Ve druhé ale Panteři potvrdili dobrou formu a dostali se do vedení. V poslední části však udělali řadu drobných chyb a Akademie dokázala zápas srovnat, a tak potřetí v tomto kole rozhodovaly o vítězi nájezdy, ve kterých nakonec zvítězili domácí.

Branky: Polan, Šmajda, Šebek, Ticháček, Rybák M. - Pavlíček, Hrubec, Sandtner, Tregler, Palivec.

Kynšperský pohár1. Hellfish 25
2. Punker 24
3. Berani 22
4. Falcons 20
5. Stars 16
6. L. Údolí „B“ 15
7. Tučňáci 14
8. Renegades 12
9. Lipani 11
10. L. Údolí „A“ 9
11. Akademie 7
12. Panthers 2