Punkeři rozstříleli oslabené Panthery

Punkeři z Chodova hostili doma poměrně oslabený tým Pantherů z Chebu a už od první minuty na ledě dominovali. Postupem času také Punkeři své šance využili a nakonec vyhráli jednoznačně, gól neinkasovali, svému soupeři naopak nasázeli 13 branek.

Duel trápících se týmů pro béčko Libáče

V Sokolově se v sobotu střetly dva týmy, které se letos dost trápí, a o to víc chtěly bodovat. Domácí Libáč B začal utkání lépe, Lipani ale bleskově srovnali, další branka padla až několik vteřin před koncem třetiny, a to do sítě Lipanů. Ve druhé třetině přibyl pouze jeden gól, a opět ho dal Libáč 3:1. V poslední části ale Lipani snížili a měli i blízko k vyrovnání, když nastřelili dvě tyčky. Ale jak už to bývá, nedáš dostaneš, a stav 4:2 už si domácí pohlídali.

Souboj prvního s druhým pro Hellfish

Veledůležité utkání, které mohlo Bernov posunout na průběžné první místo tabulky, navíc měli Berani výhodu domácího prostředí. Zápas na svém ledě v Nejdku ale nezvládli. Do druhé třetiny byly hra i skóre víceméně vyrovnané (4:5), ve třetí části ale Berani propadli a nechali hosty dávat góly. Hellfish tak odskočili třemi góly až na rozdíl čtyř branek (4:8). Berani skórovali až v poslední minutě, když už bylo o vítězi rozhodnuto. Berani tak nyní ztrácejí na vedoucí Hellfish 6 bodů a dohnat je v tabulce už bude hodně těžké. Naopak se musí začít ohlížet za sebe.

Bitvu Renegades s Tučňáky rozhodly až nájezdy

Tým Renegades zavítal na zimní stadion Cheb, kde se utkal s výše umístěným celkem domácích Tučňáků. Jelikož jeden gólman je zraněný a druhý z pracovních důvodů nemohl nastoupit, přičemž se nepodařilo ani sehnat náhradu z jiného týmu, musel se do branky Renegades postavit jeden z hráčů Michal Vaněk. I tak první třetina skončila 0:0. Ve druhé potom dali Tučňáci přece jen lacinou branku, ale do konce třetiny Renegades srovnali. Ve třetí části dokonce hosté zápas otočili na 2:1 ve svůj prospěch. Gólem 2:45 minuty před koncem si ale Tučňáci vynutili samostatné nájezdy a v nich získali druhý, prémiový bod. Renegades ale mohou být vcelku spokojeni, v nastalé situaci dokázali bodovat.

Debakl Akademie

Tým karlovarské Akademie se poprvé v sezoně potýká s velkou marodkou a to byla voda na mlýn chodovských Stars, kteří dorazili do Karlových Varů v nejsilnější sestavě a již první třetinu vyhráli 4:0. Ve druhé přidali Chodováci dalších sedm branek a bylo rozhodnuto. Nakonec se skóre zastavilo na čísle 14, přičemž Stars udrželi čisté konto.

Přestřelka Falcons s áčkem Libáče

Velká přestřelka se odehrála mezi Falcons a Libavským Údolím A. V první třetině byli lepší hosté z Libavského Údolí, kteří si vybudovali jednobrankový náskok. Ve druhé ale inkasovali čtyřikrát v řadě a nevypadalo to, že se ještě vzchopí (6:3). V poslední minutě druhé třetiny ale Libáč dvěma brankami snížil alespoň na 6:5. To hosty pořádně povzbudilo a závěrečná část začala jejich velkým náporem, který přinesl vyrovnání. Poté ale zaúřadovali znovu Falcons a vrátili vedení na svou stranu 7:6. Jenže poté hostům darovali dvě přesilové hry a stav utkání se znovu přelil ve prospěch Libavského Údolí 7:8. Na takový vývoj už Falcons nedokázali zareagovat, naopak ještě dvakrát inkasovali a Libáč se mohl radovat z vydřené výhry.

Výsledky:

Punkers Chodov  - Panthers Cheb 13:0. Třetiny: 3:0, 5:0, 5:0. Branky: Vitner 3, Hromi 3, Soukup 2, Kysela, Červenka, Wojnar, Zeman P., Traitl.

Lib. Údolí „B“ - Lipani Aš 4:2. Třetiny: 2:1, 1:0, 1:1.  Branky: Kalabza 2, Šofrle, Churáň J. - Došek, Zavoďan T.
Berani Bernov - Hellfish Cheb 5:8. Třetiny: 1:2, 3:3, 1:3.  Branky: Sklenář 2, Hodek, Pichl, Raiser - Podhrázský 4, Kostelecký 2, Šigut, Vrána.

Tučňáci Cheb  - Renegades 3:2 sn. Třetiny: 0:0, 1:2, 1:0. Branky: Velek 2, Najer - Nouzecký, Tamáš.

Akademie KVA - Stars Chodov 0:14. Třetiny: 0:4, 0:7, 0:3. Branky: Ondráček 3, Kravařík 2, Taschler 2, Schlosser 2, Höfler 2, Jurča, Kocián, Pastor.

Falcons Sokolov  - Lib. Údolí „A“ 7:10.  Třetiny: 2:3, 4:2, 1:5. Branky: Dimo 2, Žáček 2, Růžička, Piták, Kalina T. Štoll 3, Petrák 3, Trepák P. 2, Trepák L., Bobčík.

Souhrn kola vychází každý pátek na stránkách Sokolovského deníku.