Vynikajících výsledků dosáhly svěřenkyně Jaroslavy Novotné z chebského tanečního studia MagicStar. Při zemském kole mažoretkových, pomponových formací, sólech a duech získaly s 12 choreografiemi úžasných deset cenných kovů.

Konkrétně obdržely čtyřikrát zlato, po třech kusech stříbrných a třech bronzových medailí, a postupují tak na mistrovství republiky, které se uskuteční v květnu příštího roku v Dubňanech.

„S výsledkem jsem nadmíru spokojená," uvedla s nadšením ředitelka tanečního studia Jaroslava Novotná. „Tolik medailí jsem opravdu nečekala vzhledem k tomu, že děvčata nacvičovala pouze měsíc po prázdninách. Byla to zkouška, zda to zvládneme, a povedlo se! Děvčata byla ve skvělé formě," dodala s hrdostí v hlase Novotná.

Devítiletá Natálka je z výsledků také nadšená. „V Dubňanech se mi moc líbilo. Když jsem tam byla loni, dostala jsem střevní chřipku a nemohla vystoupit. To se bohudík letos neopakovalo a zvládla jsem to," uvedla s nadšením v hlase a pokračovala. „Tancování mě velice baví. Chtěla bych to dělat i místo školy. Na tréninky chodím pořád s mamkou, takže jsem v tělocvičně v podstatě každý den," dodala Natálka.

Skvělé výsledky svěřenkyň tanečního studia nejsou ojedinělé, v červnu tohoto roku získaly hned několik cenných kovů při mezinárodní soutěži 'Děti fitness aneb Sportem proti drogám'. (