Po úspěchu vyprodaného podzimního Recyklus Tour, kterým se Tomáš Klus po roční pauze vrátil na koncertní šňůru a společně se svou Cílovou skupinou odehrál v 15 českých a slovenských městech 17 koncertů, chystá jarní pokračování. V rámci jarního Recyklusu vystoupí v 12 českých a 3 slovenských městech. Tomáš s kapelou nejprve zahrají na slavnostním vyhlášení vítězů 25. ročníku hudební ankety Žebřík 10. března v Plzni. Následovat bude 11. března koncert v Chomutově a jarní Recyklus symbolicky vyvrcholí v Tomášově rodném Třinci 12. května. Mezi koncertními zastávkami tentokrát není Praha, nejblíže hlavnímu městu zahraje Tomáš Klus ve středočeském Kladně. V červnu jsou na programu tři koncerty na Slovensku.

Myšlenkou Recyklus Tour je recyklování, a to nejen ve smyslu oživení starších hitů v novém aranžmá, ale i výtvarným pojetím foyer a pódia, které vytvořily dvě talentované umělkyně – průkopnice PET-art Veronika Richterová (interaktivní instalace kontejnerů, představujících „pokoje" jednotlivých členů kapely) a nadaná ilustrátorka a animátorka Eliška Podzimková (design hlavní stage).

„Je skvělé, že přes všechna skeptická proroctví typu: „To chcete jet v roce 2016 ekologickou osvětu?" se nám ji dle ohlasů skutečně podařilo udělat. Ne v tom smyslu, že bychom verbovali ekobojovníky, ale že jsme otevřeli diskuzi, na níž, mám pocit, lze vystavět řešení všech problémů současného světa. A navíc, na atmosféře, kterou s sebou lidi na koncerty nosí, jsem se stal závislý," říká Tomáš Klus.
Koncerty v rámci Recyklus Tour 2017

Koncerty:
24. 3. Karlovy Vary, Lidový dům
25. 3. Karlovy Vary, Lidový dům
31. 3. Jindřichův Hradec, KC Jitka
1. 4. Pardubice, IDEON
7. 4. Hluk, Sportovní hala
8. 4. Vsetín, Kulturní dům