„Je to takový šanson o životě, kde text napsal textař Josef Fousek a hudbu složil Otto Solčány. Sólové části přišel dohrát na housle skvělý Ondřej Kvita,“ okomentoval zpěvák Hynek Tomm.

„Když Miriam zjistila, kolik mám na svém kontě duetů, sama projevila přání o duet. A tak konečně po dvou letech jsem se k tomu dostal a přání mohl konečně Miriam splnit. Jsem za to rád, protože si Miriam nesmírně vážím. Nejen jako skvělé herečky a dabérky, která je stále plná energie, ale i jako člověka,“ dodal zpěvák.

Chebští posluchači mohli tohoto zpěváka naposledy slyšet v závěru loňského roku, kdy zazpíval pro široké publikum v Muzeu Cheb své nejznámější písničky. Zpěvák ještě dnes na tento večer rád vzpomíná.

Protidrogový vlak.
Protidrogový vlak se vrátí příští rok

„Koncert v Chebu byl můj poslední v roce 2018. Byl pro mne srdeční záležitostí. A jak jsem se na něj těšil a zároveň měl i trochu strach, tak jsem byl asi za to odměněn, protože to byl jeden z mých nejkrásnějších koncertů,“ sdělil sám zpěvák. Viděl jsem spoustu známých lidí, a to i po několika letech. Přišla dokonce i moje paní učitelka ze základní školy. Potlesk a srdce mě zahřívaly od první písně a prvního vstupu s pianem. Moc děkuji i pianistce Táně Šafránkové, která tam v ten den vystoupila se mnou. Děkuji i všem zúčastněným a ředitelce Muzea Cheb,“ uvedl zpěvák.

V těchto dnech se Hynek Tomm naplno soustředí na 8. dubna, kdy vystoupí jako host na koncertu Magdy Malé a Bohuše Matuše v chebském Kulturním domě Svoboda.

Ilustrační foto
Posel jara se vrátil. Lidé hledí na komín