Ten zazpívá už tento pátek v kulturním domě LaRitma v Aši. I když žije trvale v Praze, do rodného města se často vrací. A nyní se na jeho vystoupení mohou těšit opět lidé z chebského regionu. Na pódiu nevystoupí sám, ale doprovodí ho také herečka Uršula Kluková, která přítomným hostům bude vyprávět o svém životě.

Na akci lidé uslyší například slavný kankán či písně z repertoáru A. Bocelliho a pak jiné velice populární písně. Na závěr pořadu se počítá i s besedou s diváky.

A jaký má sám zpěvák vztah k Aši? „V Aši jsem chodil několik let k profesorce Janě Žofákové na sólový zpěv do hudební školy. Měl jsem v Aši hodně přátel v oboru zpívání, tak snad si vzpomenou na malého, buclatého čerta a přijdou si nejen se mnou zazpívat, ale pobavit se i společně s mým hostem Uršulou Klukovou, tím jejím nakažlivým smíchem,“ poznamenal Hynek Tomm. Vystoupení v Aši se uskuteční v pátek 13. října od 19 hodin.

Mimo jiné se zpěvák připravuje i na svůj galakoncert, který se uskuteční v neděli 15. října od 18 hodin v pražském divadle ABC. Doprovázet ho bude Golden Big Band Praque Petra Soviče a moderovat večer bude Petr Jančařík. Mezi hosty se objeví Felix Slováček, Bohuš Matuš, Valérie Zawadská, Michaela Dolinová a mnoho dalších.

Chebský hrad.
Hradní zeď je zachráněna