Podle zjištěných informací mělo auto vyjet ve velké rychlosti shody u obchodu Ohana a poté začalo hořet. K nehodě letěl záchranářský vrtulník a jednoho z pasažérů přepravil do nemocnice. Co přesně se na místě stalo, policisté prošetřují. Při prvním šetření policisté zjistili, že osmnáctiletý mladík, který vozidlo řídil, byl opilý a zároveň měl zákaz řízení.

„Teprve 18letý muž řídil osobní vozidlo v Chebu po ulici Americká. Při jízdě měl poškodit zaparkované vozidlo a následně pokračovat přes chodník a schody, které vyjel a poškodil. Poničit měl dále i lavičku a obrubník. Při dopravní nehodě začalo osobní vozidlo hořet a uvedený řidič utrpěl těžké zranění, se kterým byl následně letecky transportován do nemocnice. Ve vozidle s ním měli jet i další 3 spolucestující," uvedla tisková policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Policisté s řidičem provedli opakovanou orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla pozitivně s nejvyšším výsledkem 1,68 promile alkoholu. Policisté dále zjistili, že řidič není držitelem žádného řidičského oprávnění a má vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel vydaný krajským soudem v Plzni. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 80 tisíc korun.

Některé vlakové spoje v kraji byly kvůli koronaviru zrušeny. Nádraží tak zejí prázdnotou.
Dráhy výrazně zredukovaly spoje v regionu