Hned dvě vážné dopravní nehody vyšetřovali včera (26.srpna) policisté v chebském regionu.

Ta první se stalavčera ráno v Chebu. "Devětadvacetiletářidička jela se svýmosobním vozidlem v Chebu po účelové komunikaci od obchodního centra ke křižovatce s ulicí 26. dubna," popisovalchebský policejní mluvčí LadislavBöhm. Na křižovatce ale nedala přednost dvaašedesátiletému cyklistovi.

Muž při nehodě utrpěl lehké zranění. "V průběhu šetření dopravní nehody muž nedal policistům souhlas s vydáním lékařské zprávy o jeho zdravotním stavu a rozsahu zranění," sdělil mluvčí. U ženy, která řídila osobní auto, policistépožití alkoholických nápojů před jízdou vyloučili. Případ se nadále prošetřuje.

Druhý případ byl vážnější.Dopoledne totiž srazil třiatřicetiletý motorista mezi Aší a Hazlovem důchodkyni. "Vozidlo se s přecházející jednaosmdesátiletou ženou střetlo před křižovatkou, která se nachází v obci," uvedl Ladislav Böhm."Při střetu utrpěla chodkyně mnohočetná zranění a musela byt převezena do nemocnice v Chebu k dalšímu vyšetření." V průběhu šetření dopravní nehody policisté nezjistili, že byse šofér nákladníhoauta před jízdou posilnil alkoholem.

Příčina dopravní nehody se nadále prošetřuje.