Trať, která je certifikována, tudíž oficiálně a přesně změřená, povede po novém a kvalitním asfaltovém povrchu na cyklostezce mezi Prunéřovem a Černovicemi.

Nohejbalisté karlovarského Liaporu vyhlíží možný návrat na antukové dvorce.
To nebezpečí tady je, naráží Vanke na možný odliv dětí

„Samozřejmě ve vlastním zájmu budeme všichni dodržovat vládní nařízení a startovat se bude hromadně po kategoriích do počtu dvaceti v jedné kategorii,“ poukazuje organizátor běhu Čeněk Filingr.

Milovníci běhu by měli řádně zbystřit. Na neděli 25. dubna je nachystán první z mnoha plánovaných závodů v režii Čeňka Filingra Prunéřovské štreky.Milovníci běhu by měli řádně zbystřit. Na neděli 25. dubna je nachystán první z mnoha plánovaných závodů v režii Čeňka Filingra Prunéřovské štreky.Zdroj: Deník/Daniel Seifert

Přichystán je v 9.30 hodin závod pro elévy, který měří 500 metrů, dále předžactvo bude zdolávat 1000 metrů, mladší žactvo 2000 metrů, starší žactvo 3000 metrů, dorost a junioři a ti, co si netroufnou na hlavní závod, 5000 metrů.

Třetí finálové utkání dnes odehrají volejbalisté Karlovarska, kteří budou hostit od 17.10 hodin v hale míčových sportů českobudějovický Jihostroj, nad kterým vedou na zápasy 2:0. Přidají v domácím prostředí i třetí, rozhodující bod? To ukáže až samotné ut
Krok od zlata. Vary dnes čeká náročná šichta, ve hře je titul!

Hlavní závod pak bude zahájen v 11 hodin a měří 10 000 metrů. Zájemci se mohou přihlásit pouze přes webový portál sokotime.cz, a to do soboty 24. dubna do 20.00. Startovné činí pro dospěláky 120 Kč, 50 Kč pro dětské závody.