První zastávku měli chodovští samurajové v Kladně, kde byla na pořadu druhá část mistrovství České republiky v disciplínách K1 a kicklight. V barvách samurajů zasáhl do bojů triumvirát aktuálních mistrů světa ve složení Kryštof Schwarz, Matyáš Flídr a Johny Kolář.

„Všichni tři potvrdili svou formu a připsali si na konto titul mistra republiky v kicklightu. Johny pak ještě přidal stříbro v K1,“ chválil si mistrovské vystoupení svých svěřenců chodovský trenér Václav Kolář.

Následně se chodovští bojovníci představili v Mostě na mezinárodním vánočním turnaji Christmas Cup v kickboxu. A vystoupení to bylo opět parádní, když samurajové vybojovali více než dvacet medailí, a navíc si zajistili umístění na předních příčkách v bodování klubů.

SAMURAI FIGHT CLUB CHODOV udělal parádní tečku za nabitou sezonou. Na závěr přichystal Samurai Cup 2021, na kterém dosáhl hned na několik úspěchů.SAMURAI FIGHT CLUB CHODOV udělal parádní tečku za nabitou sezonou. Na závěr přichystal Samurai Cup 2021, na kterém dosáhl hned na několik úspěchů.Zdroj: Anna Mikátová a Martin Dobiáš/Samurai Fight Club Chodov „Johny Kolář se stal nejúspěšnějším bojovníkem turnaje, získal tři zlaté medaile ve své kategorii a cenu nejlepšího juniora,“ vypíchl velký úspěch na mosteckém turnaji chodovský trenér.

Tečku za sezonou udělali samurajové v domácím prostředí, kde přichystali po dvouleté odmlce zapříčiněné covidem-19 Samurai Cup 2021.

Ten se těšil velkému zájmu, zavítalo na něj více než 150 zápasníků z pětadvaceti klubů ze všech koutů republiky, kteří se představili v disciplínách fighting, grappling, kickboxing, kata a stužkovaná.

A opět to bylo galapředstavení samurajů, když medailisté z mistrovství světa po boku nováčků skvěle zformovali své síly a získali cenné vavříny. Navíc samurajové dominovali ve všech disciplínách a stali se nejúspěšnějším týmem celého turnaje.

„Dokázali jsme tak, že i v těžkých dobách, kdy není příznivá situace pro sport, je možné pravidelně trénovat a vítězit,“ zdůrazňuje Kolář.

„Děkujeme všem trenérům, kteří se celou sezonu věnovali našemu týmu a dokázali obrovské úspěchy. Také si velmi vážíme podpory města Chodov, města Nejdek, Karlovarského kraje a restaurace Daliborka,“ posílá poděkování nejen trenérům, ale také partnerům klubu Kolář.

Chodovský klub i nadále pořádá nábor nových členů. Veškeré informace naleznou zájemci nejen na klubovém facebooku Samurai Fight Club, ale také instagramu.

„Neváhejte a přijďte se mezi nás podívat do našeho Samurai Fight Clubu – Gym Chodov. Bližší informace mohou zájemci také získat na tel. čísle: 604 965 358,“ láká závěrem nové tváře za Samurai Fight Club Kolář.