Nejen fanoušci trialu se dočkali. O víkendu, bude zahájen nový ročník Fiat Professional MMČR v trialu, který se nově skládá z pěti podniků, když tři z nich bude hostit Karlovarský kraj.

Jako první přijde na pořad Sokolovsko, kde se uskuteční tento víkend, tedy v sobotu 19. a neděli 20. června, první díl trialového mistrovství Březovské šlapačky, který pořádá v areálu na Výsluní Trial Team Březová.

O víkendu, bude zahájen nový ročník Fiat Professional MMČR v trialu, který se nově skládá z pěti podniků, když tři z nich bude hostit Karlovarský kraj.O víkendu, bude zahájen nový ročník Fiat Professional MMČR v trialu, který se nově skládá z pěti podniků, když tři z nich bude hostit Karlovarský kraj.Zdroj: Daniel Seifert

Nejen čeští trialisté tak budou zdolávat deset soutěžních úseků, které pořadatelé přichystali. V sobotu budou zahájeny závody v 11 hodin, v neděli pak je start naplánován na10 hodin.

Posléze se mistrovství navrátí do Karlovarského kraje v červenci, kdy bude Bochov hostit o víkendu 17.–18. července druhý díl MMČR. Další trialovou destinací pak bude Kyselka, která se ujme pořadatelské role o víkendu 14.–15. srpna, kdy bude na pořadu třetí díl.

Zbylé dva podniky mistrovství se pak odehrají v září v Nihošovicích a v říjnu v Kramolíně.