Start florbalové 1. ligy je stále v nedohlednu, a tak A-tým FB Hurrican Karlovy Vary sáhl k radikálnímu řezu a umožnil svým hráčům zamířit na hostování do Livesport Superligy.

Po Dominiku Emlarovi nejvyšší soutěž okusí dva aktuálně nejproduktivnější hurricani Dan Nicklas a Michal Klápa. Prvně jmenovaný si zahraje po boku Radka Krajcigra nebo Štěpána Slaného v České Lípě.

PO TRIUMFU na palubovce Zlína nesměla chybět ani tradiční vítězná fotka, Karlovarsko jich má v letošní sezoně UNIQA extraligy ve svém volejbalovém albu již dvanáct.
Vary řádily ve Zlíně, na účet si připsaly již dvanácté vítězství

Obávaný kanonýr Michal Klápa vypomůže pro změnu týmu Black Angels, kde se setká například i s členy širšího kádru mužské reprezentace Jakubem Bočkem a Jakubem Renčínem.

„V tuto chvíli posíláme Michala Klápu do pražských Black Angels a Dana Nicklase do České Lípy. Hráči budou uvolněni do restartu 1. ligy. I o další naše hráče je v superligových klubech velký zájem, kterého si vážíme a jsme rádi, že mohou mít kluci i v této náročné době florbalové vytížení. Držíme jim v Superlize palce,“ podotkl k hostování karlovarských hráčů sportovní manažer FB Hurrican Karlovy Vary Marek Mandler.