„Museli jsme se vypořádat s velkou marodkou,“ vracel se k utkání karlovarský kapitán Jan Vanke, který však kvůli zranění také skončil mimo hru.

„Do zápasu nemohli dále nastoupit Putík či Kokštein. Navíc s výronem kotníku nastoupil i Filip Hokr, takže to bylo spíše, o tom zápas důstojně odehrát a pokusit se překvapit,“ řekl k cíli, se kterým Liapor vyrazil do hlavního města. I v okleštěné sestavě Liapor sahal v úvodu duelu po bodech, ale o výhře domácího výběru rozhodla střední pasáž duelu, během které dokázal Start strhnout misky vah na svou stranu.

Dívky VK Karlovy Vary braly na MČR U16 skvělé páté místo.
OBRAZEM: Volejbalové naděje VK Karlovy Vary braly na MČR skvělé páté místo

„První zápas dvojic jsme měli vyhrát, bohužel po těsných koncovkách 10:9, 10:9 jsme prohráli, aby jsme stejnou mincí a zcela shodným skóre, oplatili prohru soupeři ve druhé dvojici,“ komentoval Vanke úvodní dvojice, po kterým bych stav nerozhodný 1:1.

„Následně jsme si body rozdělili i ve trojicích,“ připomněl, že do stavu 2:2, pokukoval Liapor po důležitých bodech. „Bohužel střední pasáž rozhodla o zbytku zápasu, kdy nám soupeř odskočil na 4:2 a už jsme nedokázali odpovědět,“ zklamaně povídal k dalšímu průběhu duelu Vanke.

„Úkol do dalších zápasu je především vyprázdnit marodku, jinak nemůžeme příliš pomýšlet na body,“ dodal závěrem kapitán Karlových Varů.