Vše odstartovaly závody benjamínků, pro které byla nachystána trať o délce 200 metrů. Pak už přišli předžáci, kteří zdolávali 400 metrů, a hned po nich šli na řadu nejmladší žáci, kteří běželi trasu 800 metrů. Poté už přišel na program zlatý hřeb, a to výběh z hornoblatenského hřiště na rozhlednu Blatenský vrch, který čítal dohromady 2100 metrů. Běželo se ve dvou vlnách, první obstarali mladší žáci až po starší dorost.

Druhou pak absolvovali junioři, juniorky, muži, ženy a veteráni. V absolutním pořadí se z triumfu v kategorii mužů radoval Pavel Procházka z AK Sokolov, který zaběhl trať v čase 8:04,0. Druhé místo obsadil Jiří Bouchal z USK CS Plzeň a cenný bronz pak urval mladíček Filip Štecher v barvách LK Slovan Karlovy Vary. V kategorii žen si doběhla pro triumf v absolutním pořadí česká reprezentantka v běhu na lyžích a novohamerská rodačka Petra Nováková, která hájila barvy LK Slovan Karlovy Vary, když doběhla na Blatenský vrch v čase 9.00,9.

Druhé místo obsadila ostřílená běžkyně Romana Lubinová v trikotu SC Start Karlovy Vary a velmi cenný bronz si připsala na konto Johana Nováčková z LK Slovan Karlovy Vary.

15. kolo hokejové Tipsport extraligy: Energie Karlovy Vary - Dynamo Pardubice 8:0
Energie porazila náhradní tým Pardubic 8:0