„Organizačně vše proběhlo bez problémů,“ říká manažer Karlovarska Ondřej Hudeček, který byl v čele pořadatelského štábu, jenž po tři dny zajišťoval v hale míčových sportů hladký průběh pohárových bitev.

Lukasz Wiese patřil ve Final eight Českého poháru k nejlepším hráčům celého turnaje, ale ani to nepomohlo Karlovarsku k vysněnému triumfu.
Liberec byl ve finále rozhodně lepší, uznává smečař Varů Wiese

Máte za sebou premiéru v rámci pořádání Českého poháru, jak náročné to pro vás bylo?

Velké díky patří všem dobrovolníkům a členům klubu, kteří se podíleli na organizaci turnaje. Díky jejich zápalu a ochotě pomoci byla organizace na jedničku.

Jak se do pořádání Final 8 promítla přísná hygienická opatření, která se musela dodržovat?

Jasná pravidla byla určena již před turnajem. Jelikož stále na tribuny nemohli diváci, tak bylo vše trochu zjednodušeno. Kluby už jsou zvyklé na pravidelné testování a dodržování opatření, tak zde také nenastal žádný problém.

Volejbalisté liberecké Dukly prokázali během Final 8 Českého poháru velký hlad po triumfu, na který po zásluze dosáhli, když ve finále bez větších problémů porazili Vary 3:0 na sety.
Karlovarsku odstřelil šanci na triumf v poháru exkarlovarský Michal Kriško

Na druhou stranu to pro vás určitě byly do budoucna zkušenosti k nezaplacení…

Jsme moc rádi, že jsme během tohoto třídenního volejbalového svátku mohli propagovat naše partnery na live přenosech a v televizi. Je to momentálně jediná možnost, jak jim vyjádřit poděkování za jejich podporu. Věřím, že se jim i divákům celý turnaj u počítačů a televizních obrazovek líbil.

Chyběla jen tedy pověstná třešnička na dortu, vítězná trofej, když váš klub nakonec obsadil druhé místo…

Bohužel Liberec z mého pohledu měl větší touhu po vítězství a byl v daný moment hladovější po úspěchu. Jestli v tom byla nervozita, tréma, přemotivovanost nebo jiné aspekty, si teď všichni dobře zanalyzujeme a poučíme se z těchto chyb pro play-off, které je za dveřmi. Závěrem bych chtěl ještě jednou poděkovat všem partnerům v čele s generálním partnerem skupinou ČEZ, městem Karlovy Vary a Karlovarským krajem. Velké díky i KV Aréně za pomoc s přípravou haly.