Otázka pro Miroslava Hrbka, vozíčkáře z Chebu, sledge hokejového reprezentanta:

Reprezentujete náš region jako jediný Cheban na mistrovství světa (MS) ve sledge hokeji v Korejské republice. Přiblížíte, jaké zápasy vás čekají? Lze vaše mače také sledovat v přímých přenosech?

Začínáme hrát 13. dubna s Norskem (a zřejmě to bude ten nejdůležitější zápas ve skupině). Potom následuje 14. dubna Švédsko (to by měl být pravděpodobně ´outsider´ skupiny) a na závěr 16. dubna nás čeká USA (mužstvo, které vyhrálo všechny poslední velké akce – MS a paralympiádu ve Vancouveru). I když Američany jsme loni na MS jako jediní na celém turnaji porazili ve skupině 2:1 na nájezdy.

Bližší informace zájemci mohou nalézt na: http://www.czechsledgehockey.cz/index.php/rozpis-zapasu-2 a zápasy vysílá v přímých přenosech: http://www.youtube.com/user/ParalympicSportTV, ale začátky zápasů jsou vzhledem k časovému posunu plus sedm hodin. To je asi jen pro opravdu skalní fanoušky sledge hokeje.

Redakce Chebského deníku je s Miroslavem Hrbkem ve spojení a pravidelně bude přinášet jeho postřehy ze zápasů i z celého šampionátu.