Sobotní hrací den načali Chebané soubojem Krajského přeboru 1, ve kterém porazili ve složení Vojtěch Levora mladší, Jan Kuchař, Tomáš Ramsauer a Josef Kára TJ Spartak Horní Slavkov A jednoznačně 10:0.

Ve druhém vystoupení pak nastoupilo KARLOVARSKO do duelu s TJ Sokol Velká Hleďsebe B v sestavě Jan Kuchař, Tomáš Ramsauer, Josef Kára a Vojtěch Levora starší, a nakonec z toho byla výhra 10:7.

TTC, který si připsal během soboty na své konto dvě výhry, se drží v tabulce po 9. kole na 5. místě. Vítězné body vybojoval i A-tým KARLOVARSKA ve 2. lize mužů. V sestavě Jan Žák, Jan Žaloudík, Lukáš Hobl a Vojtěch Levora mladší se představili v Praze, kde svedli boj o ligové body se SF SKK EL Niňo Praha C.

„V tomto utkání zpočátku body naskakovaly jako po másle, ale za stavu 8:1 se náš tým jakoby zasekl. Nedařilo se nám dohrát poslední dva body a soupeř nás pomalu dotáhl až na pátý bod,“ vracel se k první bitvě hráč A-týmu a předseda klubu Jan Žák. Nakonec vítězství putovalo do Chebu, když hosté ze západu Čech vyhráli 10:5.

Ve stejném složení se pak Chebané představili v bitvě s Unionem Plzeň A, ve které se však pořádně potrápili. Během duelu byl totiž stav vyrovnaný 8:8. Vše se tak rozhodovalo v závěru zápasu, kdy ke stolům nastoupili Lukáš Hobl a Vojtěch Levora mladší.

„Vojta přehrál svého soupeře 3:1 a posunul naše družstvo blíže vítězství. Dramatickou koncovku posledního duelu nakonec zvládl lépe Lukáš Hobl, který vyhrál na sety 3:2, a tím zajistil našemu týmu výhru 10:8,“ říká k druhé druholigové víkendové bitvě Žák.