Fanoušci truck trialu se opět mohou těšit na ukázky dovednosti řidičů nákladních vozidel, jezdících v terénu a rozdělených do několika kategorií.

V závodech tak zhlédnou speciálně upravené vozy různých značek, když závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém rozhraní. Často jsou závodní vozy opravdu na hraně a ne zřídka dochází k jejich převrácení. To je také jedním z důvodů proč být u toho, byť jako divák.

Sokolovská uhelná a skupina SUAS GROUP bude hlavním sponzorem FK Baník Sokolov.
Velký návrat. Sokolovská uhelná se navrací do Baníku, jako hlavní sponzor

Při pokračování sezony diváci uvidí nejen stálé ostřílené trialisty, ale také všechny loňské mistry České republiky a mnoho nováčků, kteří si stihli koupit již hotové auto, nebo si postavili nové.

Mistrovství republiky se skládá letos ze šesti soutěžních víkendů, když dalšími lokacemi jsou Kunštát na Blanensku či Valašské Meziříčí. Veškeré informace o závodech najdou zájemci na webových stránkách www.trucktrial.cz.

Sobota, 17. června
9.00 – 9.15 rozprava a zahájení závodů; 9.15 – 18.00 soutěže v sekcích; 18.30 – 19.30 vyhlášení výsledků za předchozí závod v Braňanech; 20.00 diskotéka s Karlem Fialou.
Neděle, 18. června
8.30 – 8.45 rozprava a zahájení závodu; 8.45 – 16.00 soutěže v sekcích.