„O celkový triumf bude bojovat hned několik kandidátů, mezi ně patří domácí Flamengo Březová, vítěz předchozích ročníků Koby Tým, Sporting Sokolov, Krvavá Tlačenka, ale i další kvalitní mužstva, jako Celtic Citice, Draci Karlovy Vary, Skvadra Tachov. O překvapení se ale může postarat i některý z dalších týmů,“ je přesvědčen organizátor Petr Peterka.

Hrát se bude dle platných pravidel futsalu, s počtem hráčů 4+1 a na akumulované fauly. Vzhledem k hrací době upraveno na čtyři fauly při čtvrtém a každém již následujícím se zahrává trestný kop. Žádný hráč nesmí hrát za dva týmy, v případě tohoto zjištění bude mužstvo, za které bude mít hráč druhý start, vyřazeno z turnaje,“ nechává nahlédnout do pravidel hlavní pořadatel.

WSM liga: Kladno - K. Vary.
Vánoční explozi radosti trefil Kurjanov

Týmy jsou rozděleny do čtyř čtyřčlenných skupin, ze kterých vždy dva nejlepší postoupí do následného play-off. „Hrací čas po celou dobu turnaje je 1x 18 minut. Utkání budou řídit delegovaní rozhodčí KFS Vošmik a Svoboda. Žádáme všechny účastníky, aby byli 20 minut před začátkem své skupiny přítomni ve sportovní hale,“ upozorňuje Peterka.

Každé družstvo má v popisu práce také odevzdání své soupisky, a to ještě před začátkem své skupiny. Každý tým je povinen mít sadu dresů s čísly a jeden futsalový míč na hru. Hráči hrají na vlastní nebezpečí, turnaj není nijak pojištěn.

Rozlosování

Skupina A (8.00 10.10). Celtic Citice, Mašiny Horní Slavkov, Sedláci Nové Sedlo, Gucci Šreci.

Skupina B (10.10 12.20). Sporting Sokolov, Sausfork Otovice, Phoenix United, FK Lomnice.

Skupina C (12,20 14.30). Autoservis Střížov, Čukaričky, Skvadra Tachov, Koby Tým.

Skupina D (14.30 16.40). Královské Poříčí, Flamengo Březová, Draci K. Vary, Krvavá Tlačenka. 

Výšlap na Špičák
Kvůli zákazu vstupu do lesů se výšlap neuskuteční