Ale když se chce, všechno jde, a tak když se vedení místního sportovního klubu ujal Radek Pustina, začalo vše nabírat na pořádných obrátkách.

Proběhla úprava hřiště, rekonstrukce kabin a co hlavně, začaly pravidelné tréninky pod vedením zkušeného a dlouholetého hráče Matěje Medka (pozn. red. SK Liapor – Witte Karlovy Vary).

Na jaře letošního roku přihlásil předseda SK Teplička družstvo do Nohejbalového přeboru mužů Karlovarska a Sokolovska 2020.

I když první zápasy byly trochu rozpačité a kluci měli ze svých soupeřů možná až velký respekt, postupem času se začali v nohejbalovém závodním prostředí rozkoukávat.

SK LIAPOR KARLOVY VARY B ve složení Jakub Medek, Tomáš Bíbr a Michal Kokštein dosáhl v domácím prostředí v areálu 
v Doubí v rámci 49. mistrovství České republiky v nohejbale dvojic mužů nakonec na čtvrtou příčku.
K zisku medaile chyběl přesně jeden míč, lituje trenér Vanke

V prvních kolech se sice z vítězství radovat nemohli, ale získávali zkušenosti, které se jim podařilo zúročit již v 6. kole, ve kterém přivítali na domácím hřišti tým NK Otovice. K vidění byly dlouhé a napínavé výměny, a když se konečné skóre zastavilo na 5:2 pro domácí, byla to odměna pro celý tým.

Velkým příslibem pro tepličský nohejbal je mladý tým hráčů, kteří mají chuť trénovat a bojovat o každý míč, profesionální a zodpovědný přístup trenéra a v neposlední řadě obětavá práce předsedy a zároveň vedoucího SK Teplička. (jos)