Manažer týmu Lokomotivy se po utkání nechal slyšet, že musí dojít ke změnám. „Na týmu leží určitá deka, ze které se musíme co nejrychleji zvednout. Budeme muset sáhnout do týmu, protože takto to už dál nejde,“ řekl Roman Maleček.

A není se čemu divit. Hráčky karlovarského týmu opravdu působí dojmem, že je basketbal nebaví. Jediná kdo snese určitá kritéria je Dana Kušlitová. „Bohužel je jediná, kdo družstvo táhne a když se nedaří, tak se to psychicky podepisuje i na ní. V utkání s Mladou Boleslaví nastřílela dvacet bodů, ale ani jí se nedařilo. Dostávala se do zakončení, kdy mohla nastřílet i pětatřicet bodíků,“ přidává manažer Maleček a pokračuje: „Bohužel byla sama. Musíme prostě někoho přivést, aby nebyla na všechno sama.“

Do utkání ze strany Lokomotivy zasáhlo devět děvčat. Čtyři se bodově neprosadila. „To je jen důkaz toho, že se trápíme. Byl jsem toto utkání na lavičce, abych vše viděl s blízka a je jasné, že se prostě něco musí stát. Čím dříve, tím lépe,“ uzavírá Maleček hodnocení utkání.

Hokejisté HC Energie (v zeleném) hostili tým Havířova.
Energie si poradila i s Havířovem