„Je nám velmi líto oznámit ukončení sezony tímto způsobem, ale situace v zemi se nelepší, ba naopak. Přestože jsme moc chtěli všemi možnými opatřeními a výjimkami uskutečnit poslední podnik sezóny 2020, učinili jsme toto těžké, ale doufáme, že pro všechny pochopitelné rozhodnutí tento závod zrušit,“ vysvětloval předseda komise Trialu Pavel Karkoš.

„Nechceme riskovat zdraví všech, kteří se podílí na organizaci, a hlavně jezdců a doprovodů. Navíc musíme respektovat i samotné město Březová a jeho obyvatele, vážíme si jejich náklonnosti a rádi zavítáme do této krásné lokality v lepších časech,“ připojil Karkoš k předčasnému ukončení sezony.

Ilustrační foto
Stopka. Fotbalové soutěže od ČFL níže se nedohrají, jsou přerušeny

Trialisté tak v sezoně 2020 absolvovali čtyři podniky, v Kramolíně, Bochově, Kyselce, Nihošovicích. „Zároveň bych za komisi trialu rád poděkoval za skvělou sportovní úroveň všem domácím i zahraničním jezdcům, doprovodům, všem sponzorům, organizátorům, rozhodčím, činovníkům, dobrovolníkům, členům vašich rodin a také divákům za náklonnost a účast na našich závodech. Moc si toho vážíme a doufáme, že se vám zkrácená sezona 2020 líbila. Na viděnou v sezoně 2021,“ dodává závěrem předseda Českého trialu.

Na závěr MMČR přijde na program následně zveřejnění celkových výsledků Fiat Professional v trialu 2020 a vyhlášení celkových výsledků sezony 2020 pak bude na programu na první soutěži v nové sezoně 2021.