MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 
KDY: 8. a 9. února 
KDE: městská tržnice
ZA KOLIK: zdarma

Tradiční svátek na netradičním místě, to bude masopust v Mariánských Lázních. Návštěvníci mohou v sobotu 8. února a v neděli 9. února očekávat jarmark s nabídkou staročeských zabijačkových pochoutek, ale i pochoutek z českých poutí, jako jsou třeba bramboráky, langoše a vdolky.

MILÍKOV 
KDY: 22. února
KDE: sraz v 11.45 u hospody
ZA KOLIK: zdarma

Po masopustním průvodu pokračuje zábava od 16 hodin v sále. K poslechu a tanci hraje Duo Fortuna. Občerstvení bude připraveno formou švédských stolů. Chybět nebude vyhodnocení masek.

SKALNÁ 
KDY: 25. února 
KDE: sraz maškar v 16 hodin v hasičské zbrojnici
ZA KOLIK: průvod zdarma, masopustní veselice: kostýmované maškary zdarma, ostatní 100 Kč

Sraz maškar je v hasičské zbrojnici, kde vypukne rej masek. Jakmile dostanou maškary souhlas k průvodu městem, vydá se masopustní rej na cestu. Od 18 hodin pokračuje masopustní veselice v hasičské zbrojnici. Do kroku v průvodu bude hrát Hasičanka, dále pokračuje Vašek & Vašek a přátelé. Je zajištěno občerstvení i bohatá tombola, vyhlášeny budou i nejlepší masky. V půlnoci pak účastníci uloží Bakchuse k odpočinku.

CHEB 
KDY: 29. února
KDE: sraz masek ve 13.45 u Západočeského divadla
ZA KOLIK: zdarma

Masopustní průvod se ve 14 hodin vydá od divadla na náměstí, kde před radnicí jejich herold požádá o povolení projít městem a pochovat Masopusta. Ten bude pochován na náměstí před muzeem, kde bude rovněž vyhlášena nejlepší maska. V muzeu je od 14 do 16 hodin připraveno masopustní vyhrávání s kapelou Kartáč a bohatý trh masopustních hodů. 

Hleďsebští oslaví masopust 
KDY: 15. února od 9 hodin
KDE: moštárna a KD Marion
ZA KOLIK: zdarma

Dopoledne v moštárně od 9 hodin zabijačka z Odravy, gril a další dobroty. Průvod masek vyrazí od moštárny ve 14.30 ke Kulturnímu domu Marion, kde se uskuteční soutěže o ceny, vyhodnocení nejhezčí masky, maškarní bál a také disko pro děti. Večer pak bude zábava pro dospělé.

Rada rodičů pořádá masopustní bál
KDY: 15. února od 20 hodin
KDE: KD Hazlov
ZA KOLIK: zdarma

O masopustní veselí nepřijdou letos ani obyvatelé Hazlova. Pro veřejnost pořádá masopustní bál Rada rodičů při ZŠ a MŠ Hazlov. Občerstvení bude zajištěno. Těšit se můžete na vyhodnocení nejlepších masek. Pro pohodu a dobrou zábavu hraje Duo Tyrkys.

Masopustní průvod městem 
KDY: 17. února od 15 hodin
KDE: Františkovy Lázně
ZA KOLIK: zdarma

Sraz masopustního průvodu je v 15 hodin u Základní umělecké školy Járy Cimrmanna Františkovy Lázně. Průvod se vydá směrem městský úřad - divadlo - hotel Belvedere - Františkův pramen - Národní třída - Sadová kavárna.