Předchozí
1 z 4
Další

Zdeněk Král, 1. místostarosta Mariánských Lázní

Zdeněk Král, 1. místostarosta Mariánských Lázní.Zdeněk Král, 1. místostarosta Mariánských Lázní.Zdroj: ArchivMěsto už musí uvolnit pozemky pro stavbu domů za zvýhodněných podmínek. Dále je třeba připravit v územním plánu pozemky pro výstavbu bytovek a stavět obecní byty. Tím ukončíme odchod mladých. Pracujeme na projektech Pila, Hamrníky, Taormina. Navýšíme kapacity předškolních a školních zařízení. Zabráníme jakýmkoliv snahám kraje o redukci středního školství.

Miloslav Pelc, 2. místostarosta Mariánských Lázní

Miloslav Pelc, 2. místostarosta Mariánských Lázní.Miloslav Pelc, 2. místostarosta Mariánských Lázní.Zdroj: ArchivPro mladé potřebujeme mít dostupné bydlení. Možná je forma služebních bytů například pro začínající učitele, lékaře, státní úředníky, dotovaný nájem na dobu pěti let s podmínkou zaměstnání v oboru. Město zpracovává projektovou dokumentaci na startovací byty. Mladí se chtějí bavit, proto se staráme i o kulturní vyžití a věnujeme pozornost projektům, jako například in line dráhy atd.

Martin Kalina, starosta Mariánských Lázní

Martin Kalina, starosta Mariánských Lázní.Martin Kalina, starosta Mariánských Lázní.Zdroj: ArchivPracujeme na dostupnosti bydlení. V březnu bude dokončena projektová dokumentace na rekonstrukci objektu v Zeyerově ulici, kde vzniknou desítky startovacích bytů. Ve školství jsme modernizovali učebny na ZŠ a v běhu je ještě větší projekt za zhruba 30 milionů korun, v rámci kterého dojde k dalším modernizacím učeben a zajištění 100procentní bezbariérovosti našich škol.

Martin Hurajčík, zastupitel Mariánských Lázní

Martin Hurajčík, zastupitel MarIánských Lázní.Martin Hurajčík, zastupitel MarIánských Lázní.Zdroj: ArchivPokud chce mladý člověk po škole z Mariánek odejít a vyzkoušet si život ve větším městě, nic ho neudrží. Je ale potřeba dělat takové kroky, aby se zase chtěl vrátit zpět. Máme nádherné město, jen potřebuje mnohem lepší péči o školství, zdravotnictví, silnice, chodníky, cyklostezky a další. Nemůžeme se lidem a podnikatelům plést do života, ale měli bychom vytvářet spokojený život pro všechny.