A oživení této tradice po pětadvaceti letech mělo takový úspěch, že další utkání si fanoušci tohoto tvrdého sportu mohli vychutnat ještě tentýž rok.

Letos zde borci změří síly už potřetí, a to při Galavečeru boxu v mezistátním utkání ke stému výročí Československa v sobotu 24. listopadu od 19 hodin. A zase to bude večer nejen slavnostní, ale plný napětí, sportovní rivality a to vše v nádherných prostorách Národního domu, které tak evokují slávu stoleté republiky.

Třetí Galavečer boxu bude opět intenzivně marketingově sledovanou akcí nejen v Karlových Varech, vždyť v ringu se utkají borci z České republiky a Slovenska. Tuto významnou akci podporují obě boxerské asociace a organizátoři očekávají, že slavnostní sál Orpheum se opět zaplní do posledního místa.

„Sál pojme 600 diváků a ti všichni se mohou těšit na výjimečný sportovní zážitek a zápas borců s vysoko nastavenou boxerskou laťkou. O kvalitní a napínavé souboje rozhodně nebude nouze,“ vysvětluje manažer Grandhotelu Ambassador Národní dům Viktor Březina. Ani o přestávce se ovšem diváci nudit nebudou, protože budou sledovat slosování vstupenek o zajímavé ceny.

Úvod výjimečného večera zahajují tradičně nástupem obě mužstva v ringu, letos za zvuku státních hymen obou zemí, a celý večer bude provázet audiovizuální show a DJ. Současné boxerské borce přijdou podpořit kromě fanoušků také bývalí českoslovenští reprezentanti, boxeři Rudé hvězdy Karlovy Vary.

Ti společně s fanoušky tohoto kontaktního sportu si nenechají ujít první utkání v historii boxu mezi borci České a Slovenské republiky, včetně špičkových sportovců napříč váhovými kategoriemi.

Opět se dá čekat bouřlivá sportovní atmosféra, protože fandění boxu je mimořádně emotivní a zvyšuje adrenalin. Kláním boxerské extratřídy provede diváky v Národním domě Radim Jehlík, který se do Národního domu vrací podruhé.

Boxerský turnaj zde moderoval už před dvěma lety. A pokud se startovní listina kvůli možným zraněním borců nezmění, mají se všichni opravdu na co těšit. Díky pořadatelům z Národního domu prožijí při sledování mezinárodního turnaje všichni hosté i návštěvníci exkluzivní a nevšední zážitek.

Vstupenky na tuto výjimečnou událost si můžete zakoupit pouze v recepci Národního domu.

Kateřina Novotná z Lomnice se narodila 7. 11. 2018
FOTO: Noví občánci Karlovarska