V pátek v 18 hodin se fanoušci mohou přijít do Fitness Ural podívat na volně přístupné vážení všech bojovníků. V sobotu ve stejný čas potom odstartuje naproti v Hornickém domě samotný večer.

Na programu bude deset zápasů.

Ve třech amatérských na 3x 3 minuty budou mít domácí diváci své želízko v ohni, ve váze do 77 kilogramů se představí jediný sokolovský zástupce večera v oktagonu, Steven Krt. Ten ve svém pátém utkání kariéry vyzve Tomáše Zaschkeho. A vítězstvím by se rád posunul o krok dále. „Příště už bych chtěl jít profi zápas,“ prozradil.

Právě v profesionálních zápasech na 3x 5 minut bude hlavní pozornost sokolovského publika rovněž upřena na blízké přespolní borce, Dana Zámečníka, Pavla Pilného, Radka Šopova, Murada Eldarusheva a hlavně českou špičku, Jaroslava “Číňana“ Poborského a Tomáše „Thora“ Kuželu.

Navíc legenda Poborský v „Horňáku“ učiní historický zápis, nastoupí již ke svému stému zápasu v MMA. „Na zápas jsem trénoval přes tři měsíce, věřím, že jsem připraven dobře,“ říká legenda českého MMA. Rodák z Chodova bude již potřetí v tomto roce bojovat prakticky na domácí půdě. „Dvakrát jsem prohrál, tak doufám, že se mi to podaří prolomit,“ říká. „Chci si to užít a předvést divákům pěkný zápas,“ přidává.

Kužela potom v souboji s Polákem Bugarou celý GCF 44 Cage Fight Sokolov uzavře.

V kleci ale budou k vidění i další zajímavé tváře, například Miroslav Vacek, nebo další z veteránů Bohumil Lungrik.

Revitalizace parku pod sokolovskou rozhlednou a kopcem Hard
Zarostlý lesopark pod rozhlednou Hard prokoukne