Vlastnoručně vyrobenou mozaikou a kytičkou potěšily děti z SOS dětské vesničky v Karlových Varech Ivanu Zemanovou. Ta SOS dětskou vesničku navštívila v rámci svého programu.

První dáma se zajímala o současné problémy SOS dětské vesničky. Velice ji zaujal například projekt ´Všimni si mě´. Ten by měl upozornit na týrání dětí a všímavost lidí v blízkosti. „Je to zajímavý projekt a byl by určitě přínosem," řekla během návštěvy.

Ivana Zemanová po prohlídce ´Sluníčka´- Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc - zamířila do pěstounské rodiny, jež v SOS dětské vesničce žije. Dvě holčičky a tři chlapci z rukou první dámy převzali dárečky.

„Na oplátku od nás paní Zemanová dostala vlastnoručně vyrobenou mozaiku a kytičku," pochlubil se sedmiletý Mareček, který měl tu výsadu dárek první dámě předat.

Děti se na návštěvu Ivany Zemanové moc těšily. „Je to pro nás velká událost," řekla dvanáctiletá Mája. „Jsem moc ráda, že se na nás přišla podívat," doplnila její slova sedmiletá Vanessa. I chlapcům udělala návštěva první dámy velkou radost. „Paní Zemanová je moc hezká," řekl osmiletý Kristián. „První dáma na mě působí jako velice milá a příjemná žena," zhodnotil Ivanu Zemanovou sedmnáctiletý Štefan.