Do zábavného programu s názvem Hvězdy, jak je neznáte se budou moci zapojit i přítomní diváci. Ředitel multifunkčního centra a kulturního domu Michal Bedeč očekává nápor zájemců a zároveň prozrazuje, na co se mohou lidé těšit.

„Zdeněk Pohlreich je člověk, který si za dobu desetiletého účinkování v TV získal nejen profesní respekt, ale také oblibu u mnoha lidí z řad veřejnosti. Toto bude navíc jeho první účinkování v Karlovarském kraji v podobném pořadu, i proto očekáváme velký zájem o vstupenky. O hudební stránku pořadu se postará muzikant Petr Vondráček,“ říká Bedeč.

Ilustrační foto.
Dlouhodobých pěstounů je v kraji stále nedostatek

Akce se koná v úterý 7. května v kinosále březovského kulturního domu, kde se od 19 hodin představí v zábavném programu s názvem Hvězdy, jak je neznáte. Jedná se o formát ve stylu talk show, který si získal u diváků velkou oblibu.

V každém díle účinkují dvě známé osobnosti různých profesí či společenského zařazení, aby společně s moderátorem Václavem D. Kosíkem vytvořili pro publikum neopakovatelnou atmosféru daného okamžiku, přičemž publikum bude spoluvytvářet náplň mluveného slova i hudby.

Kampaň Žijeme regionem chce zastavit odliv lidí z kraje.
Jsme regionem příležitostí, je přesvědčen účastník kampaně

„Byl jsem na akci známého kuchaře. Líbila se mi, byla to show. Pokud budu mít čas, zavítám i do Březové,“ říká milovník jídla Radek Kreizinger.

Hlavním účinkujícím letošního programu bude tedy jeden z nejznámějších šéfkuchařů v ČR, majitel několika vyhlášených restaurací a televizní osobnost známá z mnoha kuchařských pořadů Zdeněk Pohlreich.

Ten nedávno ukončil natáčení svého nejznámějšího televizního pořadu Ano, šéfe, kde pomáhal napravovat restaurace po celé republice a díky kterému se dostal do povědomí široké veřejnosti.

Pavel Mezek, bývalý hráč prvoligového TJ Gottwaldov (později Škody Plzeň a Zetoru Brno) se po 40 letech vrátil do Sokolova, kde s hokejem začínal, aby zavzpomínal na historický postup hornického klubu do tehdejší první národní ligy. Na snímku uprostřed s
Pavel Mezek se vrátil do Sokolova po 40 letech

Sekundovat mu bude známý zpěvák, herec a moderátor Petr Vondráček. Frontman kapely Lokomotiva se proslavil mimo jiné účinkováním v pořadu Politické harašení aneb S politiky stále netančíme, herecky se angažoval v televizních seriálech či jako moderátor.

Vstupenky na zcela novou talk show si mohou zájemci zakoupit on-line nebo přímo v březovském infocentru.