V karlovarském Grandhotelu Pupp se představí se svými autorskými kolekcemi takové osobnosti české i zahraniční módy, jako je například Debbie Brown, Anna Tejklová, Gabriela Giotto, značka Werso Jiřiny Matoušové, Giani Galal, Alice Abraham a Osmany Laffita. V Karlovarském kraji se prestižní akce tohoto druhu koná vůbec poprvé.
Záštitu nad akcí, na které se představí přední čeští i zahraniční návrháři, převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. Ojedinělá show začne ve 14 hodin. Akce se nejprve uskuteční v prostorách Grandhotelu Pupp v Karlových Varech a následně se přesune na lázeňskou kolonádu v Teplicích, kde proběhne ve dnech 23. až 24. června.

„Jsme rádi, že můžeme hostit přehlídku, která udělá radost všem milovníkům módy. Díky ní se budou moci seznámit s aktuálními světovými trendy. Karlovarský kraj se navíc dohodl s organizátory akce, že vyhlásí soutěž o volné vstupenky. Pořadatelé zároveň poskytnou vstup zdarma lidem z domovů pro seniory, pro osoby se zdravotním postižením a dětem z dětských domovů. Kromě toho se budou na zajištění přehlídky podílet rovněž studenti z našich středních škol, kteří zde načerpají cenné zkušenosti. Věřím, že to bude pro všechny zúčastněné mimořádný zážitek,“ uvedla náměstkyně hejtmanky pro oblast kultury a památkové péče Daniela Seifertová.

Na lázeňské kolonádě v Teplicích loni projekt překvapil skvělou atmosférou, diváckou kulisou i perfektní organizací. Ocenilo to několik tisícovek přítomných diváků. Letos se zde návštěvníci akce mohou těšit na návrháře, jako je Olga Rusakova, Jaroslava Procházková, Jiří Moravec, značku Fashion Island, Tatianu a již zmíněné velké osobnosti vystupující v Karlových Varech.

„Přehlídka aktuální módy byla inspirována realizací našich vlastních projektů Miss Czech Press, TOP MODEL OF THE YEAR, ale také soutěží krásy Miss Slovenska či Miss Yalta, stejně jako spoluprací s ikonami světové módy Blankou Matragi, šéfredaktorkou skvělého magazínu MERCURYS´ Way Olgou Rusakovou a dalšími předními osobnostmi ve světě módy, modelingu a stylingu. O tom, že jde o mimořádnou akci, svědčí podpora projektu ze strany ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové, hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka či hejtmanky Karlovarského kraje Jany Vildumetzové,“ uvedl za pořadatele Jiří Morštadt.

Dopravní nehody na Karlovarsku.
Tři dny a patnáct bouraček. Tři z nich se staly kvůli mikrospánku